Close sidebar
Close sidebar

Vladimir Draghia a facut instructie cu toti rivalii de la Exatlon, mai putin cu EL. Cine este concurentul in fata caruia Vladimir clacheaza? Nu l-a batut niciodata

Vladimir Draghia este unul dintre cei mai iubiti concurnti de la Exatlon Romania! La jocurile principale din teren exceptand jocurile de indemanare pentru mancare Vladimir are 42 de victorii si 33 infrangeri, acesta, detinand, astfel recordul pentr cele mai multe probe castigate.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Insa, Vladimir Draghia are un punct slab in persoana rivalului sau, Lupu din echipa Razboinicilor. Cei doi s-au confruntat edja ed doua ori si tot de doua ori, Draghia a fost invins, in ciuda performantelor sale de pana acum.

Stefan Lupu este nou intrat in competitia Exatlon, el inlocuindu-l pe Bogdan in echipa Razboinicilor.

Primit cu entuziasm de Razboinici, care erau inferiori din punct de vedere numeric fata de Faimosi, Lupu a spus ca este emotionat, dar ca abia asteapta sa concureze.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Chiar in prima sa proba in competitie, el si l-a ales ca adversar pe Vladimir Draghia, unul dintre cei mai buni sportivi de la Faimosi, si desi putini se asteptau, Lupu a castigat, aducand un punct echipei sale in lupta pentru casa.

Stefan Lupu este si fratele unui alt concurent intr-un astfel de show. Lucian Lupu, zis Zapp, este cel care a reusit sa castige varianta romaneasca a show-ului Supravietuitorul, deci, e posibil ca si Lupu de la Exatlon sa aiba castigul in sange.

Vladimir Draghia a fost inotator de performanta, iar timp de 12 ani se antrena de 2 ori pe zi. Acest lucru pare ca il ajuta enorm pe faimos in meciurile disputate in cadrul Exatlon.

"Timp de 12 ani, m-am antrenat de doua ori pe zi, primul antrenament fiind la 6 dimineata. Am stat la camin si am locuit in camera cu mai multi colegi.

Perioada aceea a fost una din cele mai grele din viata mea pentru ca munceam foarte mult insa când lupti pentru performanta o faci motivat”, a declarat  Vladimir Draghia, fost campion national la juniori la inot si component al lotului olimpic de natatie al României timp de 7 ani.

Pe Stefan Lupu sip e Vladimir Draghia ii veti vedea in competitia sportiva „Exatlon”.

Confruntarile dure intre cele doua echipe continua sambata, de la ora 20:00, la Kanal D

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI