Close sidebar
Close sidebar

Vladimir Draghia, flirturi si priviri interzise in piscina cu EA! "Incerc sa nu ma uit la tine, daca intelegi ce vreau sa zic!" Colegii au intrat la banuieli si sunt siguri ca e vorba despre o idila

Vladimir Draghia, unul dintre cei mai buni atleti de la Exatlon, a participat in urma cu cativa ani la o alta competitie sportiva desfasurata in jungla, acolo unde s-ar fi infiripat o idila intre el si o alta concurenta.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vladimir Draghia nu este la prima competitie sportiva, el participand in urma cu aproximativ 3 ani la un concurs celebru, desfasurat in jungla, unde a avut mai multi colegi, printre care si Andreea Moldovan.

Provocati impreuna la una dintre probe, Andreea Moldovan si Vladimir Draghia si-au aruncat ocheade si s-au tachinat reciproc ca doi adolescenti. in timp ce cautau cheia pentru lada de lemn, cei doi au glumit non-stop si au facut abstractie ca totusi se aflau intr-o mare piscina cu namol.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Nu doar Elenei Lasconi i s-a parut ca Andreea Moldovan si Vladimir Draghia flirteaza. Cei doi au demonstrat din nou ca au diverse glume in program pe seama carora s-au distrat din plin impreuna.

Pusi sa caute pe fundul unei ape pline de mal o cheie aflata intr-un sapun, casnica si actorul s-au privit cu subinteles in timpul probei.
"Incerc sa nu ma uit la tine, daca intelegi ce vreau sa zic.

Este total incompetenta. A venit total nepregatita", a glumit Draghia. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI