Close sidebar
Close sidebar

Vladimir Draghia, pentru prima data la tv dupa finala Exatlon. A lamurit lucrurile despre finala consursului: "Ionut se folosea de lacrimile lui ca sa ii faca pe telespectatori sa voteze"

Vladimir Draghia a aparut pentru prima data la tv dupa ce s-a intors din Republica Dominicana.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prezent in platoul Wowbiz, "Faimosul" a vorbit despre marea finala a concursului. Vladimir Draghia a explicat de ce a spus in finala, inainte de desemnarea castigatorului, ca va dona marele premiu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Si mie mi-ar fi placut sa spun abia la sfarsit. Sunt de acord cu Catalin. Daca nu castigam si spuneam ce as fi vrut sa fac cu banii, nu m-ar fi crezut nimeni.

Nici acum nu ma crede! Stateam langa Ionut, plangea pentru a zecea oara in emisiune, cum muncea in Ibiza, se folosea de asta, de lacrimile lui pentru a indupleca telespectatorii si a-i face sa il voteze. E normal sa o faca. E normal sa vorbesti despre tine, sa emotionezi lumea, sa ii faci pe oameni sa te voteze. Am vazut ca face apel la sentimentele publicului, mi se parea normal sa o fac si eu.
Nu avea de ce sa imi fie rusine! E o cauza nobila!

Ionut a fost votat! Nu stiu de ce nu a castigat! Sunt aproape sigur ca a contat mult ca am spus ce vreau sa fac cu banii. Nu mi se pare de condamnat. Eu meritam sa castig tocmai de-asta. Nu vad de ce as fi ascuns asta. E un concurs complex, nu doar sportiv.

Deocamdata nu stiu cum se va proceda. Mi-ar placea sa se doneze direct, sa nu mai fie taxe, comisioane, mi-a fost rusine sa intreb ce o sa se intample cu banii", a declarat Vladimir Draghia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI