Close sidebar
Close sidebar

Vladimir Draghia si Alice Cavaleru au ales destinatia pentru luna de miere. Unde vor pleca cei doi indragostiti impreuna cu Zora: "O destinatie plina de istorie si mister, pe care..."

Vladimir Draghia a anuntat pe blogul personal destinatia aleasa pentru luna de miere.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vladimir Draghia  se va casatori pe 21 iulie cu Alice Cavaleru, pe plaja.  Cei doi au dezvaluit si destinatia pentru luna de miere.

Vladimir si Alice, care au o relatie de aproape patru ani, au anuntat ca se vor casatori in cadrul unei ceremonii restranse, pe o plaja privata ce apartine unor prieteni, in cadrul unui interviu pentru numarul de iulie a revistei Viva.   

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Fostul concurent de la „Exatlon“ a dezvaluit, intr-un articol pe blogul personal, ce destinatie au ales pentru luna de miere.

Astfel, imediat dupa nunta romantica de pe plaja, Vladimir si Alice isi vor lua bagajele pentru a calatori in Maroc.  

"Recunosc, nu ma mai gandisem la Maroc. Nici nu era pe harta destinatiilor mele, dar se pare ca iubirea chiar te poarta departe, pentru ca instant mi-am dorit sa mergem in Maroc. La intoarcerea mea in Romania, m-am asezat stangaci pe un genunchi si am intrebat-o pe Alice daca vrea sa imbatranim impreuna. Asta se traduce in nunta. In stilul nostru relaxat, desigur, fara prea multe traditii bifate, dar cu siguranta cu o luna de miere atasata. 

Pentru ca o surprindeam des uitandu-se pe Instagram la fotografii cu orasele imperiale ale Marocului si pentru ca stiu cat de mult ii place arhitectura orientala, am inceput sa ma interesez cum ajungem acolo cat mai repede avand in vedere ca vom merge cu Zora si o sa fie prima data in avion.(...) Ma bucur ca plecam imediat dupa nunta noastra, care va avea loc weekend-ul viitor, pe plaja.
Nu ca am avea noi mult stres cu pregatirile de nunta acum, dar imi place ideea unui sejur organizat, care este o premiera pentru noi. Am mai aruncat si eu un ochi pe articolele pe care le citeste Alice despre Maroc si imi dau seama ca intr-adevar e o destinatie plina de istorie si mister, pe care trebuie sa o vizitezi macar o data in viata"
, a notat Vladimir Draghia pe blogul personal. 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI