Close sidebar
Close sidebar

Vladimir Putin a recunoscut: Armata rusă trece prin momente dificile

Liderul de la Kremlin a recunoscut că țara sa se confruntă cu "dificultăți colosale", iar acest lucru este datorat lipsei de acces la bunuri de înaltă tehnologie.

Diana Bostan,

Vladimir Putin


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În ciuda dificultăților și a restricțiilor impuse, Vladimir Putin este de părere că țara sa nu va putea fi decuplată de la economia mondială.

Citeste si: Noi semne ale bolii lui Putin. Liderul rus este umflat la față asemenea unui hamster

Vladimir Putin a recunoscut că țara sa se confruntă cu "dificultăți colosale"

"Ei (vesticii, n.r.) încearcă să ridice bariere pentru a ne îngrădi dezvoltarea. În mod clar, este o provocare uriașă pentru țară.

Citeste si: Decizie șocantă a lui Volodimir Zelenski: Șeful SBU şi procurorul general al Ucrainei, demiși

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Însă nu doar că nu vom renunța sau-  și nici nu ne vom întoarce în timp cu zeci de ani, așa cum prognozează unii 'binevoitori'- ci, dimpotrivă, conștientizând anvergura uriașă a dificultăților cu care ne confruntăm, vom căuta în mod intens și competent noi soluții", a spus Putin, luni, la o întrunire a guvernului rus.

Putin susține faptul că Rusia nu se va dezvolta izolat de restul lumii.

Vladimir Putin a criticat băncile rusești

Vladimir Putin a acuzat băncile rusești de faptul că nu acordă asistență companiilor din domeniul tech. 

Citeste si: Ministrul Virgil Popescu face un nou anunț. Prețul petrolului a revenit la cel dinaintea războiului dintre Rusia și Ucraina

„Trebuie să recunoaștem că, în ciuda tuturor eforturilor noastre, astăzi sistemul financiar încă nu oferă acces companiilor de înaltă tehnologie și în curs de dezvoltare finanțare rapidă. Ea nu există astăzi, dar acest lucru este indispensabil. Aici sunt necesare soluții suplimentare”, a transmis el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI