S-a zvonit de multe ori că Putin  ar fi de fapt o sosie și de asemenea au fost aduse numeroase argumente. Până acum nu s-a confirmat acest lucru, însă rusul rămâne în centrul atenției. Poblemele de sănătate ale președintelui au captat atenția.

De ce boală suferă Vladimir Putin

Jurnaliștii străini sunt atenți la fiecare mișcare a lui Putin. Acum se zvonește că el ar avea mari probleme de sănătate.

Analiștii spun că au obținut o înregistrare audio cu un oligarh apropiat de Kremlin care spune că președintele rus este „foarte bolnav de cancer de sânge”.

Citeste si: Vladimir Putin acuză Ucraina că blochează negocierile de pace

Totuși, de mulți ani se știa că Vladimir Putin ar avea mai multe probleme în privința sănătății. De astfel, a fost analizată și fizionomia mult schimbată în ultima vreme, cu fața semnificativ mai umflată, argumentându-se că acesta ar fi efectul unui anumit medicament pe care l-ar lua.

Citeste si: LIVE UPDATE Război în Ucraina, ziua 79: Luptele continuă în estul Ucrainei. Vladimir Putin amenință Occidentul că va suferi mai mult de pe urma sancțiunilor

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei- wowbiz.ro

Zvonurile despre problemele de sănătate pe care le-ar avea Vladimir Putin se intensifică de la un moment la altul, astfel că recent a apărut o informație potrivit căruia președintele rus s-ar fi operat deja de cancer de sânge.

O publicație italiană a explicat că starea de sănătate a lui Vladimir Putin s-ar fi înrăutățit brusc după ceremoniile dedicate Zilei Victoriei, sărbătorită la Moscova și în alte mari orașe din Rusia în urmă cu exact o săptămână.

Citeste si: Kremlinul, reacție uluitoare după ce a aflat că Finlanda intră în NATO. Cum va răspunde Rusia

În același timp se zvonește și faptul că ar fi fost transportat de urgență la o clinică din Moscova, unde o echipă de medici era pregătită pentru intervenția legată de cancerul de sânge, boala pe care ar avea-o Vladimir Putin.

Citeste si: Putin plănuiește o nouă lovitură în Ucraina. Este vizat unul dintre cele mai mari orașe: "Ar putea fi anunțat chiar mâine"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si