Close sidebar
Close sidebar

Informația zilei: Vladimir Putin ar mai avea doi ani de trăit

Un general ucrainean a declarat că președintele Rusiei mai are doi ani de trăit. Vladimir Putin ar suferi de o boală extrem de gravă.

Georgiana Balaban,

Vladimir Putin este bolnav.

[Sursa foto: Shutterstock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Șeful spionajului ucrainean, generalul-maior Kyrylo Budanov, a anunțat că starea de sănătate a lui Putin este din ce în ce mai rea. Conform acestuia, rusul are mai puțin de doi ani de trăit.

Citește si: Noi atacuri ale Rusiei în regiunea Odesa, la Marea Neagră

„Vladimir Putin este afectat de câteva condiții „grave” și va muri în următorii doi ani”, susține șeful spionajului ucrainean. Spionii din Kiev s-au infiltrat în Kremlin și au adunat mai multe informații despre starea de sănătate a lui Putin, potrivit maestrului de spionaj, generalul major Kyrylo Budanov.

Când va muri Vladimir Putin

Spionii au vorbit pentru USA-Today, iar generalul a mărturisit: „Putin nu are o viață lungă în față”.

Informația face parte dintr-o serie de zvonuri despre starea de sănătate a liderului rus care au circulat de la începutul invaziei Ucrainei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La începutul lunii iunie, liderul de la Kremlin a fost surprins în timp ce ținea strâns o masă când s-a întâlnit cu ministrul rus al Apărării, Serghei Shogou.

Citește si: Kim Jong-un pregătește Coreea de Nord pentru un război nuclear

Vladimir Putin a fost filmat și când se legăna și părea instabil, în timp ce a înmânat un premiu regizorului rus Nikita Mikhalkob la Moscova.

În mai, canalul Telegram, generalul SVR, a raportat că Putin părea slăbit în momentul în care se ridica de pe scaun în timpul unei videoconferințe cu oficiali suferind de „ slăbiciune și amețeli”.

Citește si: Mesajul de mulțumire al președintelui Zelenski pentru România: „Mulţumesc, domnule preşedinte Klaus!”

Oficialii occidentali au sugerat că în Rusia se înmulțesc speculațiile cu privire la cine îi va succeda pe Putin când acesta va muri.

Citește si: LIVE UPDATE Ziua 123 de război în Ucraina. Rușii au bombardat Kievul. Începe summitul G7 de la Munchen. Joe Biden vrea un front unit în fața Rusiei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI