Anul trecut, la conferinţa de presă anuală, Vladimir Putin a vorbit cu presa mai mult de patru ore. El a declarat atunci că vrea să evite conflictul cu Ucraina și cu Occidentul, dar a cerut garanții pentru securitatea Rusiei.

Citește și: Noi amenințări din partea lui Medvedev: Rusia accelerează producţia "celor mai moderne arme"

„În ceea ce privește marea conferință de presă, da, nu va fi una până în noul an”, le-a răspuns Dmitri Peskov jurnaliștilor acreditați pe lângă Kremlin, după ce a fost întrebat din nou luni despre acest subiect.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Putin a vorbit despre sfârșitul războiului din Ucraina

Peskov a fost întrebat de mai multe ori despre acest subiect în ultimele săptămâni în contextul în care Kremlinul nu anunțase o dată fermă pentru conferința de presă anuală a lui Putin, evenimentul politic al anului în Rusia.

De a anulat Putin întâlnirea cu jurnaliștii în 2022

„În acelaşi timp, sperăm că preşedintele va găsi în continuare o oportunitate de a discuta cu jurnaliştii.

Face acest lucru în mod regulat, inclusiv în timpul călătoriilor în străinătate”, a adăugat el.

Peskov a fost întrebat și dacă discursul lui Putin către Adunarea Federală va avea loc înainte de sfârșitul anului, potrivit Hotnews.

Întâlnirea lui Vladimir Putin cu jurnaliştii de la sfârşit de an a avut loc în fiecare an începând din 2001, cu excepţia perioadei dintre 2008 şi 2012, când a fost prim-ministru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si