Suzy Cortez face declarații despre întâlnirea pe care a avut-o cu președintele rus. Femeia celebră a povestit cum a decurs întâlnirea dintre ei, dar și ce impresie i-a lăsat rusul.

Femeia a șocat pe toată lumea după dezvăluirile pe care le-a făcut.

Citeste si: Gruparea de hackeri "Anonymous", atac la televiziunile ruse. Au transmis imagini din războiul din Ucraina

Cunoscutul model brazilian are 31 de ani. Tânăra este câștigătoarea concursului Miss BumBum 2015. Ea l-a cunoscut pe Vladimir Putin în anul 2018, la Campionatul Mondial de fotbal desfășurat în Rusia. Femeia a fost prezentată președintelui de un reprezentant al Federației de Fotbal din Brazilia.

Ce s-a întâmplat între Vladimir Putin și modelul sexy din Brazilia

Bruneta a declarat că Putin este „un psihopat violent”, deoarece a declarat război Ucrainei. Ea a dezvăluit că a fost marcată de atitudinea liderului de la Kremlin.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Rușii amenință România cu privire la spațiul aerian. Replica premierului Nicolae Ciucă

„Mi-a strâns mâna și s-a zgâit la mine câteva minute, ceea ce m-a cam băgat în sperieți. Pe durata întregii întâlniri, el a stat pe un soi de tron și, când voia să-mi spună ceva, vorbea cu o secretară, iar secretara se întorcea la mine și îmi spunea ce a zis”,

a declarat Suzy Cortez.

Brazilianca a mărturisit că a încercat să-l ignore pe Vladimir Putin în timpul Cupei Mondiale de Fotbal. Cu o zi înainte de marea finală, aceasta l-a reîntâlnit și el a invitat-o în Rusia și în anul următor.

Citeste si: Tik Tok pe timp de război

„M-a lăudat foarte mult și m-a invitat să vizitez Rusia ori de câte ori voiam eu. După ce a sosit Putin, o mașină guvernamentală m-a dus unde voiam eu. Mi s-a părut foarte ciudat pentru că nu știam dacă sunt protejată sau supravegheată”, a spus tânăra.

Citeste si: Mesajul lui Volodimir Zelenski după ce rușii au încălcat înțelegerea: ”Este o crimă! E un semnal clar că sancțiunile impuse Rusiei nu sunt suficiente”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si