Vlăduța Lupău știe cum să încingă atmosfera și cum să își ridice publicul în picioare. Conceptul susținut de artista aseară, în Capitală, a fost un adevărat spectacol al talentului și a bunei dispoziții. Vlăduța și orchestra ei deja vestită, Rapsozii Maramureșului au făcut sute de persoane să cânte la unison cu ei.

Citește și: Vlăduța Lupău, adevărul despre operațiile estetice: „Mă mândresc”

În mijlocul publicului, înconjurată de sute de fani care îi cunosc pe din afară piesele, Vlăduță a simțit energia oamenilor și le-a oferit-o pe a ei.

Vlăduța Lupău, artistă: „Mă simt foarte bine când m-am întâlnit în seara asta cu atâția români frumoși care au ales să și petreacă cu noi. E o mare onoare pentru mine, pentru colegii mei, Rapsozii Maramureșului. Suntem binecuvântați să zic așa de iubirea oamenilor.”

Vlăduța Lupău recunoaște că viața i s-a schimbat odată cu venirea băiețelului său, Iair

Cântăreața de muzică populară, originală din zona Ardealului, este nu doar o artistă de succes ci și o mamă de nota 10. Fiul ei, care a împlinit un 1 luna aceasta, i-a schimbat cu totul universul. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Vlăduța Lupău, artistă: „Este cea mai frumoasă lună din viața mea de când a venit băiatul meu pe lume, Iair care s-a născut pe 6 august la schimbarea la față.”

Artista recunoaște, totuși, că cea mai mare provocare a acestei perioade este să îmbine cât mai bine rolul de mamă cu cel de cântăreață. Timpul este limitat și încearcă să îl gestioneze cât mai bine cu putință.

Vlăduța Lupău, artistă: „Este foarte greu să stau departe de el, ne sunăm non stop pe cameră, avem noroc până la urmă cu tehnologia care a avansat cât de cât și cumva ajunge mai ușor la cei dragi prin apelul video, dar oriunde mă aflu îmi calculez orele, ca să ajung cât mai repede acasă.”

Artista, care se bucură de un imens succes la public, este recunoscătoare soțul ei pentru înțelegerea și sprijinul acordate necondiționat.

Vlăduța Lupău, artistă: „Dacă partenerii nu se susțin unul pe altul, nu ai cum să reușești. Dacă nu m-ar susține n-aș putea să merg să vin să fac tot ceea ce ține de cariera mea.”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Perioada de vară și început de toamnă este una foarte aglomerată din punct de vedere artistic pentru Vlăduța și orchestra ei. Concertele și evenimentele se țin lanț, iar cântăreața lucrează în paralel și la un proiect surpriză pe care abia așteaptă să îl arate fanilor ei bă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si