Close sidebar
Close sidebar

Voi stiti ce tip de coafura vi se potriveste? Sfaturile de care ar fi bine sa tineti cont atunci cand optati pentru o schimbare de look

Bărbaţii nu prea bagă de seamă când partenerele lor îşi schimbă nuanţa părului, machiajul sau îşi cumpără o rochie nouă. Un tânăr din Cluj pune însă preţ pe toate acestea. El este bărbatul care oferă o schimbare de look totală unei femei: începând de la ţinute, până la coafură şi machiaj.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Nicio doamna sau domnisoara nu spune "nu" unei astfel de oferte. E important insa ca mai apoi doritoarele sa faca pasii spre cunoastere: asadar, stiti, cu adevarat, care e coafura ce vi se potriveste?

Forma fetei contribuie decisiv la reusita unei coafuri: pentru un chip oval sau in forma de inima, buclele lejere sunt alegerea perfecta. Le puteti obtine usor cu ajutorul unei agrafe si o placa de intins parul, folosita ingenios pe post de ondulator!

Coafura naturala e completata de un machiaj pe masura: in cazul de fata, stilistii recomanda nuante cat mai deloc stridente:  „Tinand cont ca te duci la munca, vreau sa iti fac un machiaj de zi, un machiaj fresh, doar cat sa scot in evidenta trasaturile si sa ai un ten luminos”.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

In doar cateva minute, stilistul a reusit sa le schimbe total pe cele doua femei pe care le-a intalnit pe strada si le-a invitat in salon.

Cele doua, mama si fiica, nu sunt singurele cliente care pleaca fericite dupa un adevarat rasfat. Atunci cand nu lucreaza la salon, Alin creeaza tinute tot pentru doamne.

„La prezentarile de moda nu eram multumit suta la suta de felul in care sunt aranjate manechinele si atunci am incercat eu sa transmit tot conceptul sa expreim prin colectie, par si machiaj de unul singur.

E mai greu, e mai dificil, dar se poate", spune el.

Asadar, doamnelor, indrazniti sa va reinventati! Stilistii spun ca astfel nu va veti plictisi niciodata de felul in care aratati!

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI