După ce Rusia a invadat Ucraina, la data de 24 februarie, Comitetul Internațional Olimpic a sancționat Moscova și Minsk. 

Zelenski cere interzicerea sportivilor ruși la Jocurile Olimpice din 2024

"Am insistat în mod special asupra faptului că sportivii ruși nu trebuie să participe la Jocurile Olimpice de la Paris", a scris Zelenski pe Telegram, după ce a vorbit la telefon cu șeful statului francez.

Citește și: Războiul continuă: Berlinul va trimite tancuri Leopard în Ucraina, iar SUA ar putea trimite tancuri Abrams

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De la începutul invaziei ruse, niciun eveniment sportiv internațional nu a fost organizat sau susținut în Rusia sau Belarus, iar simbolul național al acestor țări nu este afişat la vreun eveniment sportiv. 

Ministrul ucrainean de externe îi mulţumeşte Poloniei pentru tancuri

"Am avut o convorbire telefonică cu Zbigniew Rau şi am mulţumit Poloniei, care a fost prima ţară care a anunţat public livrarea de Leopard 2, contribuind astfel în mod crucial la formarea coaliţiei pentru furnizarea de tancuri", a scris Dmitro Kuleba pe Twitter.

Citește și: Zelenski avertizează: Rusia pregătește un nou atac masiv. Mutarea neașteptată a lui Putin

"Ne aşteaptă noi sarcini: avioane de luptă de tip occidental, sancţiuni, implementarea Formulei de pace", a adăugat el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si