„Nu putem spune exact ce rachete sau părți ale acestora au căzut pe teritoriul Poloniei”, a spus Volodimir Zelenski.

Volodimir Zelenski, un nou mesaj după evenimentul din Polonia

"Până la finalizarea anchetei, nu putem spune exact ce rachete sau părți ale acestora au căzut pe teritoriul Poloniei. Dar am văzut imagini cu diametrul craterului. Acestea nu ar putea fi doar rămășițele sistemelor antirachetă.

Toată lumea ar trebui să înțeleagă că aproape 100 de rachete au fost trase în acea zi", a declarat președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, la Forumul Bloomberg pentru Noua Economie, transmite Interfax-Ucraina.

Citește și: O cameră de tortură a fost descoperită în Herson. La ce chinuri au fost supuși prizonierii ucraineni

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Zelenski a mulțumit pentru sistemele de apărare aeriană de care beneficiază țara sa și susține că nu este prima dată când părți ale unei rachete cad pe teritoriul altei țări.

Volodimir Zelenski și-a schimbat părerea despre evenimentul din Ucraina

"Nu știu exact ce s-a întâmplat 100% de data asta. Lumea, de asemenea, nu știe 100%. Sunt sigur că a fost o rachetă rusească", a spus președintele ucrainean. Zelenski a adăugat, de asemenea, că este recunoscător că Ucraina nu a fost învinuită pentru că se lupta cu rachete rusești pe propriul teritoriu.

Citește și: Un colonel rus a fost găsit mort în birou, împușcat de 5 ori. Se presupune că s-a sinucis

În urma unei investigații, președintele SUA, al Poloniei, șeful NATO și al Pentagonului sunt de părere că racheta este una ucraineană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si