Modificarea Legii nr.227/2015, în sensul eliminării prevederilor referitoare la considerarea salariului de bază minim brut pe ţară, ca bază minimă pentru datorarea contribuţiei de asigurări sociale şi diminuarea accizei la carburanţi, începând cu data de 1 ianuarie 2020 a fost votată de 280 de parlamentari.

Deputatul PNL Robert Sighiartău a făcut anunțul pe Facebook

”Victorie la votul final din Camera Deputaţilor! Preţul carburanţilor va scădea la începutul lui 2020 pentru că supraacciza a fost eliminată! Am reuşit să eliminăm o măsură care a făcut viaţa amară multora dintre dumneavoastră.

Astăzi a fost votul decisiv în plenul Camerei Deputaţilor. Cu majoritate de voturi, Camera a adoptat propunerea noastră legislativă de eliminare a supraaccizei la carburanţi”, a scris pe Facebook deputatul  PNL Robert Sighiartău, amintind că, în iulie 2017, fără supraacciză, ”preţurile la benzină şi motorină erau printre cele mai ieftine din Uniunea Europeană”. 

Vot final la Camera Deputaţilor - Supraacciza la carburanţi a fost eliminată/ Robert Sighiartău (PNL): Preţul carburanţilor se va ieftini la începutul lui 2020
Supraacciza la carburanţi a fost eliminată miercuri, prin votul deputaţilor, legea în acest sens urmând să fie tirmisă la promulgare.

Citeste si: VIDEO| Klaus Iohannis și soția, la banchetul reginei Elisabeta a II-a. Ce rochie a purtat prima-doamnă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Preşedintele Klaus Iohannis participă miercuri la reuniunea Consiliului Nord-Atlantic

Citeste si: Raluca Turcan reacționează după rezultatele testului PISA: „Am ajuns în această situaţie fix pentru ca s-au făcut schimbări după ureche, heirupiste, generate doar în contextul unor rezultate dramatice la evaluări”

El afirmă că este o măsură reparatorie, în respectul românilor, pentru creşterea încrederii cetătenilor în stat, pentru creşterea nivelului de trai şi a economiei.

”Astăzi am făcut un pas spre România normală! Rămânem împreună şi vom reuşi!”, consideră liderul liberal.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si