Biroul Executiv al PNL, reunit luni, a discutat despre continuarea programului privind acordarea de vouchere de 250 lei persoanelor vulnerabile, a declarat preşedintele partidului, premierul Nicolae Ciucă.

Citeste si: Diferență-record între benzină și motorină

"Au fost discutate, pentru că ne preocupă la nivelul PNL, măsurile pe care putem să le luăm în continuare pentru sprijinul persoanelor şi familiilor vulnerabile. Aici sunt deja programele în derulare, acele programe ale voucherelor care vor continua să fie asigurate până în 2027", a declarat luni liderul liberal.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit lui Nicolae Ciucă, s-a discutat la nivelul partidului decizia de a continua și anul viitor programul de asigurare a voucherelor de 50 de euro la fiecare două luni de zile: 

"De asemenea, am discutat la nivelul partidului decizia de a susţine continuarea programului de asigurare a voucherelor de 50 de euro la fiecare două luni de zile,(...) acele vouchere de 50 de euro, pe care le-am asigurat în semestrul doi, şi vrem să propunem să fie asigurate şi anul viitor", a precizat șeful Executivului.

Primele 6 luni din 2023, asigurate din bugetul stabilit în 2022

Premierul a dat asigurări că abia la rectificarea bugetară de la mijlocul anului 2023 se va evalua capacitatea de acordare în continuare a voucherelor de 50 de euro.

Citeste si: Nicolae Ciucă a dezvăluit informații despre majorarea pensiilor și a salariilor: „Există voință politică, atât la PNL, cât și la PSD”

"Pe primele şase luni de zile, cum am făcut şi anul acesta, încă şase luni de zile, ca să putem să vedem la jumătatea anului viitor, în funcţie de rectificarea bugetară, care este posiblitatea de continuare a programului", a explicat el,

într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Parlamentului, unde s-a desfăşurat şedinţa conducerii PNL.

Citeste si: Noi schimbări în Ordonanța pe energie și la compensarea din benzinării. Ședința coaliției de guvernare, la ora 17.00


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si