Close sidebar
Close sidebar

Vrancea: Tanar de 19 ani, mort intr-un accident pe DN 2

Un tanar de 19 ani a murit, vineri, dupa ce autoutilitara in care se afla s-a ciocnit cu o alta autoutilitara, pe DN 2, la iesirea din municipiul Adjud catre Bacau. Traficul se desfasoara ingreunat in zona.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Vrancea, Paula Enache, un sofer in varsta de 19 ani din Homocea, judetul Vrancea, care conducea o autoutilitara nu ar fi observat o alta autoutilitara care circula in fata sa si care a semnalizat intentia de a vira la stanga, intrand in coliziune cu acesta.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

In urma impactului, soferul in varsta de 19 ani a decedat, iar cel de al doilea sofer a fost ranit, fiind preluat de salvare si dus la spital, inainte de sosirea politistilor.

Autoutiliara condusa de tanarul de 19 ani transporta porumb, iar cealalta paleti din lemn.

Traficul pe sensul Bacau – Focsani al DN2 se desfasoara  ingreunat, pe o singura banda, la iesirea din municipiul Adjud catre Bacau.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI