În această seară are loc o nouă gală "Casa Iubirii", iar Virginia se află printre concurenții nominalizați spre eliminare.

Într-un moment de cumpănă pentru relația lor, Robi oferă un răspuns șocant la întrebarea adresată de Andreea Mantea.

"De ce m-ar aștepta?", a fost răspunsul fără ezitare, oferit de Robi.

Cine va părăsi competiția "Casa Iubirii"?

robi casa iubirii

Răspunsul șocant al concurentului: "De ce?"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Ce își dorește Robi de la Virginia: "De ce m-ar aștepta" 

Relația dintre Robi și Virginia nu a evoluat în modul pe care, probabil, și l-ar fi dorit aceștia, dar și susținătorii lor. 

În gala din această seară, Virginia se pare că este propusă spre eliminare, iar Robi nu pare afectat de o posibilă plecare a concurentei din casă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Întrebat de Andreea Mantea dacă vrea ca Virgnia să îl aștepte în afara competiției, cu scopul de a-și continua relația, Robi oferă un răspuns șocant cu care îi uimește pe toți din casă, dar mai ales, pe concurentă. Virginia rămâne fără glas la răspunsul oferit de concurent, cel cu care s-a aflat într-o relație.

Citește și: "Eu te-am chemat cu alte scopuri". Virginia șochează! A ajuns în camera roșie cu Robert, chiar sub privirile iubitului. Cum a reacționat Robi?

robi si virginia casa iubrii

 Cine va părăsi competiția "Casa Iubirii"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Andreea Mantea: Robi, dacă Virginia va părăsi astăzi Casa Iubirii ai cere să fii propus la eliminare pentru a merge după ea?

Robi: Cum am zis, Virginia mi-e foarte dragă, e o persoană foarte importantă pentru mine, dar nu aș cere...

Andreea Mantea: I-ai cere să te aștepte?

Robi: Nu! De ce m-ar aștepta? 

Andreea Mantea: De drag!

Iar liniștea apăsătoare s-a năpustit peste concurenții din Casa Iubirii. Ce se va întâmpla cu Robi și Virginia? Își vor continua aceștia relația în casă dacă nu va fi Virgnia eliminată, după ce Robi a mărturisit că nu ar vrea ca ea să îl aștepte în afara competiției?

Propus spre eliminare, cu mai multe voturi din partea concurenților, a fost și Andrei. Cine va părăsi astăzi competiția, puteți afla doar urmărind emisiunea!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si