Close sidebar
Close sidebar

"Vrea sa fie inmormantata langa iubirea ei, Ion Dolanescu!" Mama lui Dragos Dolanescu nu l-a putut uita pe artist

Margarita Valenciano si Ion Dolanescu s-au iubit cu patima in perioada 1974-1975, pe cand ea era studenta la Facultatea de Medicina din Cluj. Femeia nu-l poate uita si are o singura dorinta: sa-si doarma somnul de veci alaturi de marea ei dragoste, in cimitirul Bellu, din Bucuresti.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Margarita Valenciano si Ion Dolanescu s-au indragostit in 1974, pe cand ea avea doar 20 de ani si era studenta la Facultatea de Medicina din Cluj. S-au cunoscut la un spectacol s i se vedeau foarte des, dar pe furis, caci regimul comunist nu permitea ca un roman sa aiba relatii cu studentii straini: ”Ion era tare chipes si avea un suflet frumos”, isi aminteste ea. Margarita a fost cea care a pus capat acestei povesti de dragoste, dupa ce si-a dat seama ca daca Ion Dolanescu o va abandona, dupa o eventuala casatorie, va ramane fara cetatenia costaricana.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

A revenit in tara natala cu Dragos, insa a pastrat o relatie stransa cu tatal copilului ei, pana in ultimele lui clipe de viata: ” Pe parintii mei, care s-au iubit foarte mult, i-a despartit Securitatea. S-a aflat de dragostea lor, iar tata a fost interzis la tv”, sustine Dragos.

”Mama vrea sa fie inmormantata langa iubirea ei, Ion Dolanescu, la cimitirul Bellu din Capitala.

Cavoul are sase locuri, trei sunt ale lui Ionut si trei ale mele, asa ca ii pot indeplini mamei dorinta”, spune Dragos.

Sursa: Click

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI