Roberta și Sebastian și-au început povestea de dragoste la scurtă vreme după ce concurentul a pășit în emisiune, însă, pe cât de repede a început, pe atât de repede a ajuns la final. Dacă în urmă cu câteva zile concurenta a decis că i-ar fi benefică o pauză în relație, astăzi a dat un verdict radical, și anume că vrea să pună punct definitv unei relații cu Sebastian, după ce i-a mărturisit tot ce a deranjat-o în ultima vreme.

Dacă la momentul în care Roberta și-a exprimat dorința de a lua o pauză, Sebastian a fost dărâmat de durere și a vărsat minute în șir lacrimi amare, de această a fost cât se poate de relaxat și dornic să încheie definitv relația cu fosta lui iubită. Iată cum a decurs întreaga discuție și care sunt nemulțumirile Robertei!

Citește și: VIDEO ”Nu mi-a plăcut niciodată”. Robi șochează și pune iar punct legăturii cu Virginia, exact când erau pe punctul de a forma, din nou, un cuplu. Andreea Mantea intervine

Roberta și Sebastian au pus punct relației

Roberta i-a reproșat lui Sebastian că anturajul cu Robi  l-a făcut să se schimbe și să ofere atenția altor persoane, inclusiv să adauge alte fete pe Instagram când a fost în club cu prietenul său. Concurenta a ținut să precizeze că la mijloc sunt mult mai multe motive, ajungând la concluzia că Sebastian nu este încă pregătit pentru o relație așa cum ea îți dorește. 

În final, cei doi au căzut de comun acord că cel mai bine, pentru sănătate emoțională și psihică a amândurora, este să se despartă definitiv și să păstreze o legătură bazată pe respect.

Roberta: „Nu știu dacă ai văzut că aseară te-am scos de pe Instagram și am șters poza cu noi. Eu am văzut niște chestii care m-au deranjat.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Sebastian: „Ne întoarcem la același subiect, nu?”

Roberta: „Mi se pare că te-ai schimbat cu anumite chestii. În momentul în care am pus pauză am analizat puțin situația, voiam să văd cum o să fii tu, dar se pare că tot eu m-am întors apoi la tine. Tu ai spus că vrei să pleci, tot eu am venit la tine și am vorbit cu tine. După chestia asta am văzut că ai ieșit cu Robi și am și eu foarte multe cunoștințe pe aici prin București, aud, văd chestii. Mie nu îmi convine ca atunci când ieși cu Robi să văd pe Instagram-ul tău că adaugi fete. Pentru mine chestia asta este foarte importantă. Dacă tu vrei să dai atenție altor femei, pentru mine nu mai există nimic. Mie îmi demonstrezi în continuare că nu ții cont de ceea ce mă deranjează și pentru mine chestia asta nu mai există. Sunt foarte multe chestii care pe mine mă deranjează și am realizat că nu cred că e ceea ce merit și vreau să pun punct aici, dar vreau să terminăm frumos. O să te bag înapoi pe Instagram, o să păstrăm... să fie un respect și atât, dar eu nu pot așa. Nu pot să stau să mă consum non-stop, să stau în stres, în gânduri, chiar nu pot. Dacă așa ești tu învățat și oricum mi se pare că te influențează Robi.

De când ieși cu el te-ai schimbat.”

Sebastian: „Stai puțin să îți dau și eu niște explicații, dacă îmi spui treburile astea. Ținând cont că suntem în contextul ăsta, eu și înainte atrăgeam atenția oamenilor, dar asta nu înseamnă că dacă am adăugat pe cineva pe Instagram, asta înseamnă că am avut ceva cu cineva. Mi se pare puțin absurd treaba asta.”

Roberta: „Cât timp eu știu că te duci într-un club și vin fete la tine, vin, vorbești cu ele și după te adaugi cu ele pe Instagram, mie chestia asta îmi demonstrează că tu cați atenție în altă parte, iar pentru e o chestie de respect, care pe mine mă deranjează și ți-am mai spus-o o dată, nu ai ținut cont, iar pentru mine nu mai există. Mai bine te las să te distrezi, poate ai nevoie de altceva, eu nu am nevoie de așa ceva. Eu știu ce-mi doresc și pe mine mă consumă treburile astea, eu nu pot să stau în stres nonstop să știi.”

Sebastian: „Nici eu.”

Roberta: „Ești de acord să punem punct?”

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Sebastian: „Da, chiar da.”

Citește și: „Este încă în casă” Cosmin a aflat cine este, de fapt, persoana care a creat conversațiile apărute în mediul online, înscenându-i totul! Concurentul a dezvăluit tot ce știe, la scurtă vreme de la descalificare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si