Close sidebar
Close sidebar

Vrei să ai parte de o vară casual? Iată cele mai importante obiecte pe care trebuie să le aibă orice femeie în garderobă!

Vara este anotimpul în care poți să strălucești și să porți întotdeauna piese vestimentare lejere, care să te pună în valoare.

Diana Puiu,

Vrei să ai parte de o vară casual? Iată cele mai importante obiecte pe care trebuie să le aibă orice femeie în garderobă!

[Sursa foto: Pexels.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Este sezonul festivalurilor, deci este oportunitatea perfectă pentru a-ți pune creativitatea la contribuție, astfel încât să obții un look interesant și plin de viață. În garderoba oricărei femei, există cu siguranță câteva piese vestimentare de excepție, perfecte pentru orice ocazie. Dacă însă iți dorești ca vara aceasta să ai o apariție strălucitoare, urmează micile trucuri din cadrul acestui articol.

Top 3 articole care nu ar trebui să îți lipsească din garderobă vara aceasta!

1. Sandalele

Nimic nu "strigă" vară și distracție, mai tare decât o pereche de sandale casual, extrem de comode. Acest tip de încălțăminte este extrem de apreciat de către toate doamnele, întrucat piciorul respiră și nu obosește, chiar dacă este solicitat ore întregi. Pe site-ul Reverse.ro,

gasești sandale de damă la cele mai mici prețuri, astfel încât vara aceasta să fie a ta!

Citeste si: VIDEO- S-a dat startul reducerilor de sezon în marile centre comerciale, astfel că mall-urile sunt pline

Ai posibilitați multiple atunci când vine vorba de alcătuirea unui outfit cool. Optează pentru o pereche de pantaloni scurți din denim, alături de o pereche de sandale și un top-crop cu umerii lăsați, dacă iți dorești o apariție casual și un look lejer.

Pentru o ținută perfectă de festival, alege o rochie lungă, în stil hippie chic, alături de o vestă din piele ecologică și o pereche de sandale cu platformă. Adaugă câteva accesorii colorate și pregătește-te de distracție.

2. Fusta plisată

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Orice femeie care iși dorește să aibă un look casual, dar totuși rafinat,  ar trebui să ia în considerare achiziționarea unei fuste plisate. Versatile și extrem de comode, acestea se află în topul preferințelor doamnelor, mai ales în zilele caniculare de vară.

Acestea pot fi asortate cu o gamă variată de articole vestimentare și sunt disponibile în mai multe dimensiuni, ceea ce înseamnă că pot fi purtate cu diverse ocazii.

Citeste si: Așa alegi buchetul de mireasă perfect!

Pentru zilele când trebuie să mergi la birou, dar nu vrei să fii extrem de elegantă, poți alege o fustă plisată medie, până la genunchi, alături de o pereche de mocasini și un top simplu. Dacă iți dorești în schimb, un look full casual, alege o fustă plisată scurtă, asemenea celor purtate de jucatoarele de tenis, alături de o pereche de pantofi sport și un maiou colorat.

3. Rochia cu imprimeuri

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Rochiile au fost și vor ramâne întotdeauna o emblemă a feminitații și a senzualității, astfel ca un astfel de obiect vestimentar nu iți poate ramâne indiferent. Fie că este vorba despre o rochie extrem de elegantă, sau una simpla, casual, aceasta îți va oferi un aer misterios și interesant. Dacă vrei ca vara aceasta să stralucești, optează pentru o rochie cu imprimeuri, care să te puna în valoare. Extrem de versatilă și lejeră, aceasta iți oferă multă mobilitate și poate fi asortată cu o paletă largă de accesorii. Dacă iți dorești o simplă plimbare în parc, alege o rochie colorată, cu imprimeuri florale, alături de o pereche de pantofi casual și câteva mici accesorii, precum o borsetă sau o eșarfă. Pentru serile lejere de vară, când mergi cu prietenii în oraș, optează pentru o rochie cu imprimeuri simple, alături de o pereche de sandale și o geacă subțire din piele sau din denim. 

Citeste si: Rochiile de mireasă negre, tot mai căutate

Așadar, dacă vara aceasta îți dorești un look inspirat și o ținută plină de viață, ține cont de micile recomandări din cadrul acestui articol. Achiziționează-ți câteva piese vestimentare versatile și comode, astfel încât să te simți întotdeauna bine în pielea ta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI