La EvoGo găsești ușor autovehiculul de care ai nevoie și îl poți prelua de unde dorești din capitală sau de la aeroport.

Te bucuri de plăcerea și confortul condusului spre orice destinație. Beneficiezi de numeroase facilități și servicii incluse în prețul închirierii vehiculului. Închirierea auto trebuie să fie ușoară, eficientă și sigură. Exact aceste avantaje îți sunt oferite de unul dintre cele mai accesibile și flexibile servicii rent a car din București.

Profită de calitatea și siguranța unui serviciu rent a car făcut pentru tine!

Închirierea unui autovehicul îți oferă libertatea de a conduce spre orice destinație din țară, fără grijile pe care le are de obicei un proprietar auto. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că rata fixă achitată companiei de închiriat include numeroase servicii de mentenanță ale autovehiculului. Nu-ți mai faci griji legate de taxele de drum, de cauciucuri, service sau ITP. În plus, beneficiezi de asistență tehnică atunci când mașina închiriată întâmpină probleme.

Citește și: A intrat cu mașina în cofetărie

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Rezervarea se face foarte ușor. Alegi modelul auto dorit și perioada de timp necesară pentru acesta. Alegi dintr-o flotă diversificată de automobile oferite de constructori auto cu renume. Te bucuri de confortul și siguranța unor limuzine, SUV-uri, van-uri sau modele compacte, ce sunt zilnic verificate și care sunt adaptate nevoilor tale de mobilitate.

Odată ales modelul, îl poți prelua de oriunde din București sau de la aeroport, într-un loc stabilit de comun acord cu reprezentanții companiei.

Beneficiezi de flexibilitate inclusiv la predarea autovehiculului. În acest fel, economisești timp și te bucuri de o soluție de mobilitate sigură și rapidă. Iată care sunt principalele avantaje oferite de firma de închirieri auto EvoGo:

  • Rezervare ușoară
  • Avans zero
  • Flotă auto diversificată
  • Vehicule atent verificate
  • Plin de combustibil
  • Livrare și predare gratuită pt. serviciile de închirieri auto Otopeni sau București
  • Service și asistență tehnică non-stop
  • Prețuri competitive

Alege servicii de închiriere auto potrivite pentru nevoile tale de mobilitate!

În funcție de necesitățile tale, poți alege dintre mai multe variante de închiriere. Acestea includ diferite avantaje, atunci când alegi să închiriezi autovehicule pentru compania ta sau ca persoană fizică. Te bucuri de modelul auto dorit și de plăcerea condusului fără stres chiar și atunci când ai nevoie de mașină doar pentru câteva zile.

În plus, mai este oferit serviciul de închiriere pe termen lung, pentru perioade mai lungi de 90 de zile. Te bucuri de mașini care sunt oferite cu o rată de închiriere mai scăzută, în funcție de durata perioadei de timp aleasă de tine. Rata lunară este fixă și include toate taxele și costurile adiționale.

Dacă automobilul va avea probleme tehnice, atunci vei beneficia de unul nou la schimb.

Citește și: VIDEO- Fostul preot Daniel Balaș, accident în Dubai cu un bolid de lux. „Mi-am dat seama că totul în viață e până la un punct”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

O altă variantă de închiriere benefică pentru compania ta este leasingul operațional. Poți beneficia de o mărire a flotei auto a firmei tale, autovehiculele fiind administrate și îngrijite de către compania de închirieri auto. În acest fel, economisești o sumă importantă pe termen lung, iar riscurile financiare sunt preluate de către compania de leasing auto. În plus, beneficiezi de flexibilitate contractuală pentru acest tip de serviciu.

Bucură-te de libertate de mișcare la bordul unui automobil ales de tine!

EvoGo îți oferă astfel numeroase opțiuni economice și rapide de rent a car București. Fie că dorești să beneficiezi de mașină pentru câteva zile sau ai nevoie de autovehicule sigure pentru compania ta, acum știi unde găsești servicii rent a car de calitate. Beneficiază de servicii de închirieri auto adaptate nevoilor tale!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si