De ce sa iti iei bicicleta in vacanta?

In primul rand pentru ca este o activitate relaxanta, in care simturile iti sunt antrenate sa faca fata cu succes provocarilor unei zile prelungite la birou. Daca nu stiai, mersul pe bicicleta este o activitate antrenanta pentru corp, insa nu si considerata ca fiind una obositoare. Mai mult, pedalatul te ajuta sa te bucuri de natura, sa faci trasee in care sa respiri aer curat.



Si daca mai aveai nevoie de motive pentru a merge cu bicicleta in vacanta, iti mai oferim cateva- te fereste de bolile de inima si te ajuta sa scazi nivelul colesterolului din sange.

Insa cum ajungi cu bicicleta unde iti doresti? Cu suporturi pentru biciclete auto, evident! In magazinele de specialitate, ai o gama foarte buna de suporturi pentru biciclete auto Thule cu sisteme de prindere inteligente, pentru a rula cu masina la orice viteza sau denivelari ale drumului, fara teama ca se vor desprinde.

Si pentru ca oferta de suporturi pentru biciclete este vasta, iti vom prezenta cateva dintre cele apreciate:

Primul este suportul pentru biciclete cu prindere pe barele transversale Thule ProRide 598. Spre deosebire de alte suporturi pentru biciclete, acesta este foarte sigur, usor de utilizat datorita unui brat de strangere a cadrului si a talpilor de sustinere a rotilor. Securizarea bicicletei se face prin rotirea unui maner, prevazut cu limitator de cuplu de strangere cu click (prin care vei controla eficient forta de strangere a cadrului bicicletei).
Un alt avantaj al acestui model de suport de bicicleta este acela ca poate fi pozitionat pe ambele parti ale masinii si poate transporta cu usurinta pana la 20 de kilograme, fara a deteriora cadrul.

O alta varianta, la fel de eficienta de suporturi pentru biciclete este modelul Thule OutRide 561. Este ideal pentru bicicletele de sosea, care au roti sensibile, dar si pe drumuri de offroad, care zduncina masina si bicicleta aflata in suport.
Pe Thule OutRide 561, bicicleta se transporta cu roata din fata demontata, pentru un plus de siguranta a fixarii si pentru eliminarea riscului de deformare a rotii din fata.

Pentru bicicletele cu prindere pe carligul de remorcare, suportul pentru bicicleta Thule  BoltOn 9705 este o buna alternativa. Se monteaza foarte usor, pe orice fel de carlig, fara sa ai restrictionat accesul la portbagaj. Pe acest suport, bicicletele se fixeaza prin prinderi de cauciuc, iar pentru securizarea balansului se folosesc chingi. In plus, se poate rabata chiar si cu bicicletele montate, iar dispozitivele reflectorizante iti asigura rularea in siguranta, chiar si pe timp de noapte.

Asadar, daca te pregatesti de o vacanta minunata pe doua roti, echipeaza-te din timp cu cele mai moderne, fiabile si sigure suporturi pentru biciclete si bucura-te de zile insorite.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si