Close sidebar
Close sidebar

Vreme capricioasă: Trei anotimpuri în unul și temperaturile continuă să crească

Trei anotimpuri diferite s-au arătat de-a lungul săptămânii ce a trecut. În primele zile ale lunii, temperaturile foarte scăzute păreau a vesti începutul unei ierni, apoi au început să crească treptat și să revină la normal, iar ieri a fost o maximă de 25 de grade.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sâmbătă, 12 octombrie, temperaturile vor fi în continuare crescute, însă mai apropiate de normalul acestei perioade.

3 în 1. Așa arată vremea din ultima săptămână

Maxima zilei de sâmbătă, 12 octombrie va fi de 24 de grade și se pare că ne așteaptă un weekend ideal pentru a desfășura activități în aer liber. Cerul va fi predominant însorit și va lipsi orice urmă de ploaie.

Citeste si: Pe cine sărbătorim pe 11 octombrie. Cui îi spunem astăzi ”La mulți ani!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Noaptea va ceva mai fi frig însă, meteorologii estimează o minimă de 12 grade, care va fi resimțită la o valoare de 11 grade, potrivit Accuweather.com.

Vremea pe ore sâmbătă, 12 octombrie

Dimineața îi va găsi pe bucureșteni cu temperaturi destul de ridicate, respectiv 12 grade înregistrat la ora 9:00.

Apoi, temperaturile vor crește treptat, urmând ca la orele prânzului, 12:00, se se înregistreze 19 grade, cu cer predominant însorit. La ora 13:00 vor fi deja 21 de grade, iar precipitațiile vor lipsi pe tot parcursul zilei.

Citeste si: Boala periculoasă care te poate ucide în 24 de ore

Temperaturile sunt ideale pentru această perioadă a anului.

Maxima zilei, de 24 de grade, se va înregistra la ora 15:00, urmând să mai scadă cu lăsarea serii. Astfel, pe la 17:00 se vor înregistra 22 de grade, urmând ca la ora 19:00 să fie 18 grade. Noaptea, la ora 22:00 vor fi 14 grade, cu cer predominant senin, iar la ora 23:00 vor fi doar 13 grade.

Citeste si: Parodontoza se tratează. Nu aștepta să-ți cadă dinții!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI