Specialiștii ANM au  emis o alertă meteo de vreme rea. Este vorba despre o avertizare de tipul cod galben de vânt puternic. Conform informațiilor transmise de către meteorologi, această avertizare este valabilă în zonele montane din județele Argeș, Prahova și Dâmbovița.

Citeste si: Vremea se încălzește neașteptat. Temperaturi anormale pentru această perioadă

Potrivit ANM, avertizarea este valabilă în zonele montane din județele Argeș, Prahova și Dâmbovița.

Conform informațiilor transmise de către meteorologi, se pare că vor fi intensificări ale vântului, temporar cu rafale de peste 90 – 100 km/h. Așadar, sunt vizate zonele montane de peste cota 1.800 metri din județele Argeș, Prahova și Dâmbovița.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Mai multe sectoare de drum au fost închise din cauza zăpezii

Vreme rea în weekend

Meteorologii au extins această avertizare în județele Suceava și Neamț. În restul țării, vremea se încălzește, iar precipitațiile vor fi mixte. Administrația Națională de Meteorologie a transmis că, cu toate acestea, vremea va fi instabilă în mai multe regiuni ale țării.

vreme rea în weekend

Cod galben de vânt puternic.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cod galben de vânt puternic în zone din cinci judeţe din Banat şi Muntenia, vineri dimineaţa

Mai mult decât atât, temperaturile se vor afla în creștere la finalul săptămânii, însă trebuie să avem în vedere faptul că vremea poate fi schimbătoare. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 13 grade.

Pe de altă parte, minimele vor fi cuprinse între -6 și 2 grade.

Citeste si: Prognoza meteo ANM, vineri, 4 februarie 2022. Starea vremii în București, dar și în celelalte regiuni ale țării


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si