Specialiștii de la Severe Weather Europe au anunțat că mai multe țări din Europa de Sud-Est, îndeosebi zona Balcanilor și a Mării Negre, vor avea parte de temperaturi extrem de ridicate, cu mult peste valorile pe care ar trebui să le înregistrăm în această perioadă.

Citeste si: Avertismentul Uniunii Europene privind coronavirusul: Nivelul de risc este în creștere

Până vineri, șase martie 2020, gradele vor crește semnificativ.

În Câmpia Dunării se va atinge o valoare record: 25 de grade Celsius.

Vremea o ia razna. 25 de grade pe teritoriul României, iar temperaturile continuă să crească

În România vremea o ia razna total. Meteorologii de la ANM au explicat că, la noi în țară, avem două anotimpuri într-o singură zi. În timp ce unii oameni au parte de maxime de peste 20 de grade, alții au maxime care nu trec de 4 grade.

25 de grade pe teritoriul României

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Buzău: un tânăr militar a fost găsit mort după ce s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc

Valorile scad brusc, de la o zi la alta, un fenomen determinat de cicloanele care dau vremea peste cap peste tot în Europa.

„La nivelul ţării avem două anotimpuri într-o singură zi. La altitudini mici avem primăvara, ploi, vijelii, fulgere, tunete, grindină.

Sunt temperaturi tipice sezonului cald, fenomenele fiind prognozate în vest, centru, nord, unde avem cod galben până la ora 18. La Sibiu sunt azi 13 grade, cu mult peste cât ar trebui să fie oriunde. În schimb, la altitudini, avem ninsori şi viscol”, a precizat meteorologul Simona Căpșună, la Digi24.

Citeste si: Constanţa: Test negativ pentru bărbatul suspectat de coronavirus

ANM a emis azi, a treia zi de primăvară, avertizări de viscol, care vizează anumite zone centrale. Între timp, la București sunt valori de 16 grade și soare.

Citeste si: Vești bune! De când s-ar putea dubla alocațiilor copiilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si