Close sidebar
Close sidebar

Meteo, azi 25 noiembrie 2020. Temperaturi scăzute dimineața și seara

Vom avea parte de o temperatură plăcută și azi. Temperaturile nu vor oferi extreme, însă seara și dimineața vom avea grade puține în termometre.

Georgiana Balaban,

Vremea în țară, azi 25 noiembrie. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Specialiștii ANM au emis prognoza meteo, pentru azi, 25 noiembrie 2020. Meteorologii au transmis că temperaturile sunt apropiate de normalul termic al perioadei. Dimineața și seara, însă, vom avea parte de vreme foarte rece.

Cerul va fi variabil, iar local se va semnala nebulozitate joasă sau ceaţă, care se va asocia şi cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 2 şi 11 grade Celsius.

În decursul acestei săptămâni, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regula se aplică la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, cu posibilitatea unui excedent local în nordul extrem al țării.

Vremea în Capitală

Bucureștenii vor avea parte de vreme relativ bună și azi. În Capitală, cerul este variabil la senin, iar mai ales spre sfârşitul intervalului va creşte probabilitatea pentru nebulozitate joasă sau ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 25 noiembrie. Vremea va fi rece, dimineaţa şi noaptea, cu temperaturi minime negative

Citeste si: Cod galben de ninsori în România

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade Celsius, iar cea minimă va fi de -2 – 0 grade Celsius, mai scăzută în zona periferică.

Vremea la munte

Turiștii care aleg să meargă la munte vor avea parte de vreme predominant frumoasă, dar rece dimineaţa şi noaptea. Valorile termice vor fi mai ridicate decât în intervalul precedent. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Pe văi şi în depresiuni, dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţă.

Meteo- la munte. [Sursa foto: PixaBay]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI