Close sidebar
Close sidebar

Vremea a facut prapad in judetul Dambovita! O femeie a murit dupa ce furtuna a prins-o pe camp

Vremea a facut victime in judetul Dambovita. O femeie si-a pierdut viata dupa ce, furtuna cumplita a prins-o pe camp. Atentie, urmeaza informatii care va pot afecta emotional!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Timp de 10 minute, oamenii din Racari au crezut ca a venit sfarsitul lumii. De spaima prapadului, o femeie a facut stop cardio-respirator si s-a stins.

Parca s-ar fi rupt cerul. Satenii spun ca n-au vazut de cand sunt asa ceva. Vantul a suflat atat de puternic ca a pus la pamant 2 stalpi de electricitate.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

In cateva minute a plouat cat intr-o luna intreaga. Apa a intrat  in gospodariile si casele oamenilor.

Toate drumurile din zona au fost blocate pret de cateva minute.

Din cauza potopului, vizibilitatea s-a redus sub 10 metri.

Cele mai afectate au fost, insa, recoltele.

Marius Caraveteanu, primarul din Racari: „Discutam aici de cateva zeci, daca nu sute de hectare afectate de grindina si de vijelie. Grindina a ciuruit, vijelia a inclinat plantele, pe unele le-a si scos din pamant”. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI