Close sidebar
Close sidebar

Vremea frumoasa a scos zeci de turisti pe partii

Vremea frumoasa si zapada au scos mii de oameni pe partiile din tara. Au schiat, s-au dat cu sania si au petrecut pana la epuizare in timp ce s-au bucurat de razele calduroase ale soarelui. Unii, ceva mai curajosi au lasat gecile de-o parte si s-au distrat numai in tricou.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanarul din imagini n-a mai tinut cont de nimic. Caldura de afara i-a adus aminte de vara asa ca...desi era pe zapada si cu sania in brate a decis sa se dea cu sania imbracat in tricou.

Turist: E foarte bine, e cald, frumos.
Reporter: De unde ai venit?
Turist: Tocmai din Dumbravesti.

A fost distractie la cote maxime pe partia de sanius. Cu mic cu mare oamenii s-au bucurat din plin de zapada.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Turist: Copiii i-am lasat sus, noi am coborat. Ne-am plimbat foarte superb.

Si schiorii au avut de ce sa se bucure. Privelistea din telescaun si partiile numai bune au facut ca ziua de astazi sa fie una perfecta, mai ales daca si-au sarbatorit si ziua de nume.

Insa de departe cea mai mare distractie a fost  la baza partiei, unde muzica si vinul fiert au incins si mai tare atmosfera.

In Maramures, oamenii si-au mai luat cateva zile de concediu ca sa poata profita din plin de partiile pline cu zapada.

Turist: Este foarte bine, este prea cald, dar sus este bine, foarte bine merge.
Reporter: O vacanta prelungita?
Turist: Da de 3 saptamani.

Altii au venit doar pentru o zi la zapada, dar s-au distrat de minune pe partie, iar muntii din zona le-au oferit o priveliste de vis.

Vestile nu sunt, insa, bune pentru schiori. Meteorologii spun ca nu in perioada urmatoare nu va cadea niciun fulg de zapada, iar tunurile nu pot fi puse in functiune din cauza temperaturilor ridicate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI