Vremea în luna septembrie 2022. Iată cum va fi vremea în țară, în perioada următoare!

Meteorologii anunță că temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit în primele zile de toamnă. Vezi care vor fi temperaturile medii în luna septembrie!

Cum va fi vremea pe litoral la începutul lunii septembrie?

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale în ultima săptămână de vară.

Totodată, prima zi de toamnă este și ea foarte călduroasă, potrivit specialiștilor ANM.

În Constanța, regimul termic va fi unul oscilant. Potrivit meteorologilor, pe litoral vor mai fi episoade în care pot apărea averse şi intensificări temporare ale vântului, iar valorile termice vor fi ușor mai scăzute.

În Capitală, valori termice maxime vor fi cuprinse între 32 și 33 de grade Celsius. Vor exista și condiţii de apariţie a averselor, cu temperaturi de cel mult 31 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru 23 – 29 august

În ultima săptămână din aluna august, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice în majoritatea regiunilor, mai ales în cele nordice și estice. Astfel, regimul pluviometric va fi în general excedentar în jumătatea de sud-vest a țării, iar în rest cantitățile de precipitații vor avea o tendință deficitară.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Citeste si: Inundațiile au făcut ravagii în Vrancea: pompierii au intervenit pentru evacuarea apei

Vremea în luna septembrie 2022. Până când va fi vreme bună pe litoral?

Vremea în luna septembrie 2022. Până când va fi vreme bună pe litoral?

Prognoza meteo pentru 29 august – 5 septembrie

În primele zile de toamnă, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestui interval pe întreg teritoriul României, îndeosebi în partea de sud-est a teritoriului.

În plus, cntitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile intracarpatice. În rest, acestea vor fi în general apropiate de cele normale.

Citeste si: VIDEO| Ploile au făcut ravagii în Dâmbovița: două localități au fost complet inundate

Prognoza meteo pentru 5 – 12 septembrie

La mijlocul lunii septembrie, temperaturile medii se vor încadra în jurul celor normale pentru această perioadă în toate regiunile. Regimul pluviometric va avea o tendință excedentară în jumătatea vestică a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în luna septembrie 2022. Până când va fi vreme bună pe litoral?

Vremea în luna septembrie 2022. Până când va fi vreme bună pe litoral?

Prognoza pentru 12 – 19 septembrie

În această perioadă, temperaturile se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână pentru tot teritoriul. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale. Există posibilitatea unui ușor excedent în regiunile nordice.

Citeste si: Străzi și subsoluri inundate, în urma unei furtuni din Buzău


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si