După 22 ianuarie, regimul termic va tinde spre valori normale de temperatură, deşi în unele regiuni acestea vor fi pozitive pe timpul zilei, relevă prognoza publicată, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), valabilă pentru intervalul 16- 29 ianuarie.

„De la începutul lunii, și nu numai, în aproape fiecare zi vorbim despre recorduri lunare, fie că vorbim despre cele mai ridicate temmperaturi maxime înregistrate vreodată în luna ianuarie în diferite localități, fie că vorbim despre cele mai ridicate temperaturi din cursul nopților.

Aceasta înseamnă o încălzire masivă”, a spus Băncilă.

„Dar aș privi cu atenție la ceea ce urmează. Niciun meteorolog nu va spune că s-a încheiat iarna sau că estimările care s-au făcut în toamnă s-au îndeplinit în totalitate. Să ne amintim despre ceea ce s-a întâmplat în 2012, când până pe 23-24 ianuarie a fost o iarnă blândă. Au venit 3 viscole la interval de 3 săptămâni, care au dus la formarea unor troiene de zăpadă de 5 metri”, a adăugat ea.

Vremea la București în perioada 21-24 ianuarie 2023 

În această perioadă se anunță o vreme mohorâtă, cu precipitații. 

În cursul zilei de sâmbătă își vor face resimțită prezența câteva averse. Maxima va urca până în jurul valorii de 5 grade. Noaptea, minima va fi de 3 grade și va mai continua să plouă.

Pe 22 ianuarie, temperatura va crește semnificativ.

Potrivit meteorologilor, este anunțată o maximă de 8 grade. Vremea va fi în continuare întunecată și va mai continua să plouă. Pe seară, minima va coborî până la 4 grade și vor mai fi ploi slabe.

Citește și: Record de temperatură. Cea mai caldă zi de ianuarie din ultimii 22 de ani în Capitală

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ziua de 23 ianuarie aduce ploi scurte în zona Capitalei, o maximă de 6 grade și o minimă negativă, de -1 grad.

Pe 24 ianuarie, de Mica Unire, șansele de precipitații sunt reduse. Pe cer vor fi vizibili norii. Se anunță o maximă termică de  5 grade și o temperatură minimă de -1 grad. 

Vremea la Brașov în perioada 21-24 ianuarie 2023 

În Brașov, de Mica Unire, vremea va fi una întunecată. Precipitațiile nu vor lipsi nici de această dată. Pe 21 ianuarie, la Brașov va ploua iar temperatura maximă va urca până la 5 grade. Noaptea, temperatura va coborî până la 0 grade.

Ziua de 22 ianuarie aduce din nou o vreme mohorâtă. Vor mai fi averse de scurtă durată, iar maxima din termometre va fi de 9 grade. Noaptea se va înregistra o minimă de 2 grade.

Citește și: COD ROȘU de viscol în România. Vezi HARTA cu zonele avertizate de ANM

Pentru 23 ianuarie 2023, meteorologii anunță posibile ninsori slabe și precipitații mixte la Brașov, dar și o maximă de 8 grade. Noaptea se va face mai frig, astfel că minima va fi de -1 grad.

Pe 24 ianuarie, la Brașov va fi o vreme întunecată, iar pe cer vor fi vizibili norii.

Maxima va fi de 7 grade, iar minima de -1 grad. 

Vremea la Constanța în perioada 21-24 ianuarie 2023 

Se pare că nici în Constanța vremea nu va fi foarte bună. Pe 21 ianuarie va ploua, pe alocuri vor fi raze de soare.

Potrivit meteorologilor, maxima zilei este de 11 grade, printre cele mai ridicate din țară. Minima va fi de 9 grade.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La Constanța, ziua de 22 ianuarie va aduce un cer mai mult noros și o maximă de 11 grade. Pe seară, temperatura va mai scădea, ajungând la 6 grade.

Pe 23 ianuarie se anunță ploaie și burniță, o maximă de 8 grade și o minimă de 3 grade.

Vremea va fi schimbătoare de Mica Unire. Vor fi nori joși și se va înregistra o maximă de 6 grade și o minimă de 2. 

Citește și: Cum va fi vremea în următoarele zile

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si