Close sidebar
Close sidebar

Vremea în weekend. ANM a anunțat prognoza meteo pentru sâmbătă și duminică, 19-20 septembrie

ANM a anunțat prognoza meteo pentru weekend-ul 18-20 septembrie. Apar primele semne de toamnă: vremea se răcește brusc și bate vântul puternic în anumite zone din țară.

Razvan Ilie,

Un val de aer rece traversează România în weekend

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un episod de vreme severă pune stăpânire pe România. Se va răci accentuat, apar ploile, iar vântul va bate cu putere. Un val de aer rece ajunge în ţara noastră, începând de vineri.

Vestea bună este că, după ce trece weekendul, vremea se încălzește din nou, iar în a doua jumătate a săptămânii viitoare, temperaturile trec iarăși de 32-33 grade.

Citeste si: Philip de la „Puterea Dragostei”, motivul inedit pentru care s-a despărțit de Berna

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), vineri, 18 septembrie, vremea se va răci faţă de ziua anterioară, accentuat chiar în jumătatea de nord a ţării, urmând astfel a se înregistra valori termice în general în jurul celor normale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Nuntă de coșmar: 7 morți și sute de infectați cu coronavirus

Local şi temporar vor fi intensificări ale vântului în majoritatea regiunilor, viteze mai mari la rafală urmând însă a se înregistra, pe arii restrânse în cele sud-estice şi în zona montană înaltă. 

Vremea în București 

Vremea va fi în general frumoasă, sâmbătă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale datei. În Capitală, valorile de temperatură se vor situa în jurul celor normale. Cerul va avea înnorări la începutul intervalului, apoi se va degaja treptat devenind mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat.

Citeste si: Trei zile libere pentru elevi de alegerile locale

Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 10...12 grade. Conform prognozei ANM până pe 12 octombrie, toamna îşi intră în drepturi. Se anunţă ploi şi vreme rece în majoritatea regiunilor.

Vremea în restul țării

Cerul va fi variabil spre mai mult senin, exceptând în primele ore ale intervalului regiunile sudice unde vor fi înnorări şi izolat va ploua slab.

Vântul va sufla slab şi moderat, local şi temporar cu intensificări ziua în estul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 24 de grade, iar cele minime în general între 6 şi 14 grade.

Citeste si: Bilanț coronavirus, azi, 18 septembrie. Români infectați pe capete și 48 de noi decese

Temperatura va scădea accentuat, iar la finalul săptămânii vremea va deveni răcoroasă în timpul nopţilor şi dimineţilor. În depresiunile intra-montane izolat vor fi condiţii de brumă. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI