Close sidebar
Close sidebar

Vremea rea a închis porturile! Valurile Mării Negre au atins chiar şi 8 metri

Urgia s-a dezlantuit astazi pe litoral iar marea a fost acoperita cu totul de viscol! Vantul naprasnic le-a facut mari probleme comandantilor de nave, asa ca toate porturile au fost inchise de urgenta. Valurile au atins, in largul marii, chiar si 8 metri inaltime.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Astazi, la pranz, plajele din statiunea Mamaia au inghetat pur si simplu. Valurile erau uriase, iar foisorul salvamarilor abia daca se mai vedea.

La tarm, curentul se simtea precum un cutit.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

In preajama tarmului, pe alocuri se formau valuri care au atins inaltimea de 4 metri, iar in termometre la orele amiezei se inregistrau -5 grade Clesius. Cu toate acestea insa, doua tinere au transformat marea in fundal pentru o sedinta foto.

Vantul puternic a facut probleme mari si in centrul orasului.

3 soferi vor ramane pietoni pentru o lunga perioada de timp, dupa ce autoturismele lor au fost distruse de coroana imensa a acestui copac. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI