Specialiștii au transmis cum va fi vremea în următoarea perioadă în țara noastră. Potrivit ANM, gradele din termometre vor crește simțitor, mai ales în sud-estul României, dar se vor înregistra și ploi în alte regiuni din țară. Administrația Națională de Meteorologie a transmis că în săptămâna 26 octombrie-2 noiembrie temperaturile vor fi mai ridicate decât este normal, în special în regiunile estice și sud-estice. Ploile vor fi prezente în zonele extracarpatice și montane, dar vor fi scurte și trecătore.

În perioada 2 noiembrie și 9 noiembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Vremea în Capitală

În Capitală azi avem parte de vreme bună. Pe durata zilei, vântul va sufla slab. În termometre vom avea până la 23 de grade Celsius. Noaptea, însă, va reveni ceața, se va răcori ușor, iar minima va fi de 8 grade Celsius.

Vremea la munte

Și la munte avem parte de vreme bună. Va predomina vremea frumoasă şi abia la noapte e posibil să plouă slab în nordul Carpaţilor Orientali. Vom avea condiții de vânt pe creste, iar temperaturile din staţiuni vor fi comparabile cu cele înregistrate ieri.

vremea românia 23 octombrie
Ploi anunțate în zonele de munte.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Sâmbătă se anunță ploi în jumătatea de nord-vest a ţării, însă în celelalte zone vremea va fi frumoasă. Sunt vizate câteva ploi sporadice, spre seară și în Moldova, Oltenia şi prin Muntenia. Temperaturile se menţin peste limitele normale.

Citeste si: Vremea se schimba radical! Un vortex polar va lovi Romania in weekend! Ce spun meteorologii despre acest fenomen!

Citeste si: Iarna 2020-2021: Prognoza meteo. Vom avea sau nu zăpadă?

Duminică se va răci simțitor, însă vremea se menține caldă în sud-estul țării. Vor exista ploi consistente, în majoritatea zonelor iar vântul va sufla mai tare în sud şi în sud-est. Meteorologii au transmis vești bune și pentru luna noiembrie, astfel că vom avea parte de un sfârșit de toamnă călduros. Iarna își va intra în drepturi abia în luna decembrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si