Pe o maxima de 26 de grade Celsius, ca intr-o zi de autentica vara- bucurestenii au luat cu asalt parcurile. Hainele groase au fost date uitarii. Parinti si copii deopotriva au iesit la plimbare si relaxare in tricouri.

„Ieșim în parc cu copiii, ei trebuie să se bucure și să profite mai mult!”, au zis bucureștenii.

„Pe vremea asta frumoasă am ieși în parc cu bicicleta și e o zi frumoasă!”

Citeste si: Un grup de turişti s-a rătăcit într-o pădure din judeţul Buzău. Au urmat indicaţiile greșite ale GPS-ului

„Merg la plimbare în parc! Cu cine? Cu mami! Atât? Și cu prietenii mei Eric și Eliza și familia ei!”
Alții au mers chiar mai departe, și-au luat hamacul, pătura și s-au așezat la picnic!

Vreme de vară în București

„Să luăm puțin contact cu pământul pentur că avem nevoie, ne crește imunitatea. Cum e vremea? Plăcută! Planuri pentru astăzi? Mai stăm să luăm puțin contact cu pământul după care aș vrea să mă duc puțin la aparate, la fitness!”, au zis oamenii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Mi se pare foarte frumoasă...având în vedere că mâine va fi foarte urât și foarte frig, am veit în parc că sunt de aici din zonă, dar din păcate erau o grămadă de terase și nu mai e niciuna măcar să stai să bei o cafea să iei un suc...”

Citeste si: Vremea nefavorabilă din Capitală a cauzat amânarea mai multor zboruri. Un avion a fost nevoit să anuleze aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă

Și în Centrul Istoric a fost mare forfotă. Imediat dupa prânz, terasele erau pline ochi, iar de departe cea mai căutată răcoritoare a fost berea.

„Suntem în vacanță, am venit aici cu prietena mea din San Marino și vrem să ne plimbăm! Am avut un treasure hunt și acum ne plimbăm puțin prin centrul vechi și ne bucurăm de vremea asta frumoasă, superbă, 24 de grade...cald!”, au zis doi turiști.

„Foarte frumos, având în vedere că zilele trecute a fost destul de urât încercăm să profităm cât mai mult, la terasă? Sau unde? Chiar acum încercăm să găsim una!”

De mâine insa vremea se raceste accentuat. Iar temperaturile vor scadea chiar si cu 10 grade in 24 de ore.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Citeste si: Ploi și intensificări ale vântului în 20 de județe. A fost emis cod galben

În zona de munte, treptat vor predomina ninsorile, de asemenea pot să apară precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare trecător și în zona Transilvaniei, în zona deluroasă a Moldovei însă de marți, treptat se va încălzi și valorile vor ajunge la cele normale pentru această perioadă și chiar le vor depăși.

Pana diseara este in vigoare cod galben de vant si instabilitate atmosferica in Banat, Crișana și local în Transilvania și Maramureș. Pana pe 11 aprilie chiar va ninge la munte iar vantul va depasi 90 de kilometri la ora. 
In plus meteorologii au emis o informare de vreme in racire accentuata pana marti dimineata.

Citeste si: Vremea de duminica, 10 aprilie 2022. Anunțul ANM: ploi!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si