Close sidebar
Close sidebar

Weekend de top pentru Kanal D! Știrile Kanal D, de sâmbătă și duminică, de la 18:00, primul loc în clasamentul audiențelor

Weekend de top pentru Kanal D, sâmbătă și duminică, Știrile Kanal D de la ora 18:00 au clasat stația TV pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe două categorii de public monitorizate.

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Astfel, conform datelor furnizate de Kantar Media, Știrile Kanal D de sâmbătă și duminică, de la ora 18:00, prezentate de Silvia Ioniță, au fost lider de piață, atât în rândul publicului de la orașe, cât și în rândul publicului din întreagă țară.

Sâmbătă, 2 septembrie, Kanal D a fost lider de piață cu Știrile Kanal D

Sâmbătă, 2 septembrie, Kanal D a fost lider de piață cu Știrile Kanal D, în intervalul 18:00 – 19:00, înregistrând 2.4 puncte de rating și 12,5% cota de piață, pe targetul Național, și 2.2 puncte de rating și 10,9% cota de piață, pe targetul All Urban.

Ediția de sâmbătă seară a Știrilor Kanal D a fost urmărită de o medie de peste 400.000 (419.000) de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 18:33, a adunat în față micilor ecrane, la Kanal D aproape o jumătate de million (495.000) de telespectatori.

Duminică, 3 septembrie, Kanal D s-a clasat din nou pe primul loc în topul televiziunilor

Și duminică, 3 septembrie, Kanal D s-a clasat din nou pe primul loc în topul televiziunilor cu Știrile Kanal D, în intervalul orar menționat mai sus, înregistrând 3.5 puncte de rating și 13,7% cota de piață, pe targetul Național, și 3,0 puncte de rating și 11,3% cota de piață, pe targetul All Urban. Ediția de duminică a Știrilor Kanal D de la ora 18:00 a fost urmărită de o medie de peste 600.000

(606.000) de telespectatori, în fiecare minut al difuzării. În minutul de aur, atins la 18:30, peste 682.000 de telespectatori erau cu ochii pe informațiile prezentate de Silvia Ioniță.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Prin intermediul Știrilor Kanal D telespectatorii rămân conectați la cele mai importante știri și evenimente din România și din lume. Un reper important pentru milioane de oameni, Știrile Kanal D continuă să le ofere acestora, zi de zi, informația relevanță, prezentată cu obiectivitate.  

Citește și: În această toamnă, la Kanal D!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI