Close sidebar
Close sidebar

WellCode, țeapă? Peste 95% dintre absolvenți, care lucrează deja în IT, susțin contrariul!

In ultimii ani, a crescut considerabil numarul companiilor si antreprenorilor care ofera programe de mentorat/training in IT. Este reactia fireasca intr-o tara in care programatorii castiga mult peste media salariala din alte domenii, iar institutiile de invatamant sunt fie prea putin specializate, fie depasite de rapiditatea cu care evolueaza piata.

Razvan Ilie,

In cadrul programului WellCode, cursanții invata nu doar informatii esentiale despre programare, ci si din domenii precum psihologie, mindset, client success etc. Astfel, beneficiaza de o pregătire complexa pentru o cariera in IT.


DISTRIBUIE
acest articol

In conditiile unei oferte bogate, este important ca aceia care vor sa urmeze o cariera in programare si sa-si schimbe calitatea vietii, atat din punct de vedere financiar, cat si pe plan personal, sa faca o alegere inteleapta. In acest sens, prezentam in continuare oferta companiei de mentorat si training in IT WellCode. Compania a fost fondata in anul 2017 de catre Petru Trimbitas, fost olimpic la informatica si stagiar la Facebook si Google in Statele Unite ale Americii. Acesta a decis sa se intoarca in orasul natal, Cluj-Napoca, pentru a-i ajuta atat pe elevii si studentii din tara, cat si pe profesionistii din alte domenii, sa isi indeplineasca visul si sa se angajeze in domeniul IT.

Iata, in continuare, care sunt atuurile pe care le ofera WellCode cursantilor sai, comparativ cu oferta altor companii din piata care ofera servicii de training/mentorat in IT:

Practica 100%.

In acest domeniu, partea teoretica este neglijabila, iar ce conteaza cu adevarat este practica, spune Petru Trimbitas. "Totul tine de gandirea logica, iar aceasta se dezvolta prin exercitii practice, prin scrierea de cod. Respectivele probleme constau in combinarea principiilor de baza, pentru rezolvarea unor probleme din ce in ce mai complexe", adauga fondatorul WellCode. Pareri numeroase il confirma, acestea apartinand cursantilor si absolventilor multumiti ca au invatat mai mult decat functiile de baza din domeniul IT.
 

Cursanti "autonomi". In momentul in care cursantii intampina dificultati in rezolvarea unei probleme, acestia nu primesc solutia direct de la WellCode ci sunt ghidati din aproape in aproape, prin indicii. Astfel, cursantii isi dezvolta gandirea proprie, capata din ce in ce mai multa incredere in momentul in care realizeaza ca au ajuns singuri sa descopere sau sa construiasca rezolvarea mult cautata. Poate si din acest motiv are WellCode recenzii exclusiv pozitive, iar absolventii reusesc sa treaca primele lor interviuri de angajare cu brio si sa isi inceapa cariera in IT.

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cod original, nu copiat. Spre deosebire de alte oferte, care incurajeaza ”inspiratia” din secventele de cod deja existente pe internet, la WellCode lucrurile stau diferit. Astfel, fondatorul Petru Trimbitas ii incurajeaza pe cursanti sa creeze propriul cod, fara sa se inspire din secventele create de specialisti cu o experienta indelungata, ceea ce le va permite sa isi dezvolte creativitatea, sa capete experienta si sa isi deschida noi orizonturi in ceea ce priveste rezolvarea problemelor.  

Pregatire multidisciplinara. Cei care au scris pe internet recenzii de tipul" WellCode teapa" sunt cursanti care au abandonat programa de mentorat/training in IT gandita de Petru Trimbitas, pentru ca nu s-au putut adapta. In cadrul programului, cursanții invata nu doar informatii esentiale despre programare, ci si din domenii precum psihologie, mindset, client success etc. Astfel, beneficiaza de o pregătire complexa pentru o cariera in IT. De altfel, fondatorul WellCode spune ca pana si detalii aparent nesemnificative, precum un program de 8 ore de somn pe noapte, pot face diferenta.  

Spre deosebire de alte oferte, care incurajeaza ”inspiratia” din secventele de cod deja existente pe internet, la WellCode lucrurile stau diferit.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Reconversie, nu doar formare. Nu in ultimul rand, o diferenta esentiala intre WellCode si concurenta este faptul ca, in cadrul programelor lor, Petru Trimbitas si echipa accepta atat elevi de gimnaziu sau de liceu si studenti, precum si profesionisti in alte domenii, care cauta reconversia profesionala in IT. Acestia vor fi pregatiti pentru toate cele trei scenarii posibile in domeniul programarii: angajarea intr-o mare companie nationala sau internationala, freelancing sau antreprenoriat.

In loc de concluzie, iti furnizam o singura cifra: 95% dintre cei care au terminat programul de training/mentorat in IT de la WellCode lucreaza deja in domeniu. Iar printre acestia se numara inclusiv muzicieni, soferi de TIR sau persoane trecute de prima tinerete, care au reusit sa gaseasca resursele necesare si sa se bucure de sprijinul si ajutorul de care aveau nevoie pentru startul intr-o noua profesie. Iar tu poti fi urmatorul!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI