Renumitul cântăreț a oferit un interviu în exclusivitate, la “ Teo Show ”, după o lungă perioada în care acesta a dispărut din lumina reflectoarelor.

Drumul spre celebritate, de la Marius Ivancea, copilul pasionat de muzică, la What’s UP a început la doar 8 ani, când acesta a compus primele lui versuri. Cinci ani a mai tarziu a intrat într-un studio de înregistrări și s-a îndrăgostit iremediabil de muzică.

Într-o zi a venit Andra să asculte niște piese, a auzit-o și pe a mea și așa mi s-a schimbat viața cu totul”,  a povestit  artistul despre un moment de cotitură al carierei sale.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citește și: Paula Seling și fiica sa, împreună pentru prima dată într-o apariție televizată; Confesiunile celebrei cântărețe, în platoul emisiunii “Teo Show”, despre decizia de a ține secretă adopția fiicei sale

What’s UP a fost vreme de mulți ani textier la un post TV de muzică, unde a lucrat din pură pasiune, o pasiune care l-a făcut să pună școala pe locul doi, după cum a povestit acesta. Însă tatăl său a fost și de acea dată lângă el să îi dea cel mai bun sfat, acela de a acorda atenție învățăturii.

“La un moment dat s-a închis acel post TV și cumva i-am dat dreptate lui tata. Norocul meu că eram în clasa a XII-a  și am reușit să redevin tocilarul care eram până în clasa a-VI-a. Am terminat liceul și m-am băgat la două facultăți, și,  după doi ani, în paralel, mergeam și la muncă…”,  adaugă acesta.

Citește și: Duminică, la “Asta-i România!”, reportaj cu “leneșii de lux”, din comuna cu cei mai mulți asistați sociali din țară

Artistul a mai mărturisit în cadrul interviului de la “Teo Show” că primul său job s-a desfășurat la o terasă din București, acolo unde debarasa mesele; motivul pentru care muncea acolo era unul simplu, avea nevoie de bani.  “Până la 15-16 ani începi să îți dorești și tu să mergi la un film”,  a rememorat acesta despre acea perioada îndepărtată.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si