Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - WhatsApp va avea o nouă funcție: Mesajele vor putea fi editate într-un interval de 15 minute după ce a fost trimis

Whatsapp lansează una dintre cele mai așteptate funcții pentru utilizatori. Platforma de socializare ne va permite să edităm mesajele după ce au fost trimise.

Redactia Stirile Kanal D,

WhatsApp va avea o nouă funcție: Mesajele vor putea fi editate într-un interval de 15 minute după ce a fost trimis

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Funcția este deja implementată de WhatsApp, dar va putea fi disponibilă pentru toată lumea abia în următoarele săptămâni, potrivit companiei Meta.

Citește și: Job plătit cu 1.000 de euro ca să urmărești clipuri pe TikTok

Cum va putea fi accesată noua funcție

Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

”De câte ori vi s-a întâmplat să scăpați o greșeală gramaticală într-un mesaj trimis pe WhatsApp sau pur și simplu, să vă răzgândiți cu privire la o idee? Ei bine, această problemă va fi rezolvată. Spunem asta pentru că platforma de socializare a anunțat că în următoarele săptămâni va introduce o funcție nouă care va permite editarea materialelor text chiar și după ce au fost trimise.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Este bine de știut, însă, că editarea conținutului unui mesaj se poate face într-un interval de 15 minute după ce a fost trimis. 

Poate vă întrebați cum o să puteți face acest lucru? Accesarea funcției este foarte simplă. Tot ce trebuie să facem este să ținem apăsat pe mesajul trimis și să alegem funcția ”editare” din opțiunile care apar pe ecran.

Mesajul respectiv va purta eticheta ”editat”, însă cealaltă persoană nu va putea vedea ce anume am schimbat, istoricul de editare va rămâne ascuns.

Compania Meta a făcut anunțul chiar ieri, ceea ce înseamnă că în cel mai scurt timp vom avea funcție disponibilă pe telefoanele noastre.”, a transmis Larisa Rațiu, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI