Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Will Smith i-a prezentat scuzele lui Chris Rock pentru palma dată la ceremonia Premiilor Oscar

Will Smith și-a prezentat scuzele comediantului Chris Rock într-o postare pe Instagram pentru comportamentul său la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar.

Diana Bostan,

Will Smith


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Smith a urcat pe scenă și  i-a tras o palmă lui Rock  din cauza unei glume făcute la adresa soției lui Smith, Jada Pinkett Smith.

Citeste si: Incident șocant la Oscaruri. Will Smith l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock pentru că a făcut o glumă despre soția sa

Will Smith și-a prezentat scuzele comediantului Chris Rock într-o postare pe Instagram

„Comportamentul meu la decernarea Premiilor Academiei de aseară a fost inacceptabil și ne-scuzabil”, a scris Will Smith. „Glumele pe seama mea fac parte din jobul pe care-l am, dar o glumă despre starea medicală a lui Jada a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional.”,

a scrie Smith, potrivit Wall Street Journal.

„Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Mă simt jenat de ce am făcut iar faptele mele nu caracterizează omul care sunt”.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Barem Matematică simulare BAC 2022. Cum se rezolvă subiectele?

În cadrul repetițiilor pentru premii, Chris Rock nu a spus gluma care l-a determinat pe Will Smith să-l pălmuiască, au spus surse din echipa de producție. Gluma domnului Rock, despre părul scurt al doamnei Pinkett Smith, nu era nici pe teleprompterul pentru spectacol, au spus sursele citate.

Pinkett Smith suferă de alopecie, o afecțiune care provoacă căderea părului

Will Smith a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea sa din drama „King Richard”, un film biografic despre Richard Williams, tatăl tenismenelor Venus și Serena Williams.

Citeste si: Will Smith și-a ieșit din fire la Gala Oscar

Will Smith și-a cerut scuze și Academiei de Arte și Științe Cinematografice, dar Academia anunțase deja deschiderea unei investigații oficială despre incident și a condamnat acțiunile domnului Smith.

Chris Rock a refuzat să depună plângere la poliție împotriva lui Will Smith.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI