Anca Surdu de la Exatlon este un component de baza al Faimosilor si a reusit pana acum sa adune multe puncte pentru echipa.

La doar 25 de ani Anca are un palmares impresionant in gimnastica aerobica, fiind deja dubla campioana mondiala si europeana.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Desi a practicat pana acum un sport individual, Anca a dat dovada la EXATLON de un puternic spirit de echipa: a evitat pe cat posibil orice conflict si a tinut mereu sa isi imbunatateasca performantele pentru a strange cat mai multe puncte.

Sunteti uimiti de fizicul Ancai si de cat de in forma este? Nu doar ea are un look de invidiat ci si mama ei, care arata extrem de bine.

Pe contul de Instagram al sportivei a fost postat astazi, de Ziua Internationala a Femeii, un colaj in care aceasta apare alaturi de mama ei.

"Cu siguranta Anca si-ar fi dorit sa ii spuna astazi la multi ani mamei! La multi ani tuturor femeilor, be strong and beautiful!", este mesajul care insoteste postarea.

DACA ACCESEZI PAGINA URMATOARE VEI PUTEA VEDEA POZE CU MAMA ANCAI SURDU! E CLAR CA DE LA EA A MOSTENIT FRUMUSETEA


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si