Xenia a vorbit în exclusivitate pentru kanald.ro despre un bărbat misterios care îi tot scrie mesaje.

Xenia a vorbit despre un bărbat misterios

"Eu sunt foarte sincera, eu am zis că nu mă potrivesc cu Alin, mi-am dat seama că nu e caracterul pe care îl caut la un bărbat, a mai spus Xenia pentru wownews. Să fie mai ambițios, să nu vorbească alții pentru tine.

Citeste si: Bianca și Alin, sărut pasional în camera roșie

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Trebuie să fii vocal, să iți susții părerea, că bărbat trebuie să fii mai puternic și mai stăpân pe tine. El, că om, este bun, dar că și bărbat, să fiu într-o relație cu el, nu ne-am fi potrivit. Nu suntem potriviți că și caracter”, a spus Xenia.

Care este legătura dintre Marinescu și Xenia

”Nimeni nu știa despre care Marinescu este vorba. Marinescu mi-a scris de câteva ori, dar nu este tipologia mea de bărbat. Nu îl cunosc, am discutat de doua ori cu el, este foarte tupeist și îi place viață, îi place să se joace cu femeile. 

Citeste si: Xenia a fost nominalizată de fostul iubit pentru a părăsi ”Casa Iubirii”. Ce spune concurenta despre fostul iubit

Nu stiu de ce oamenii sunt că sunt diferita fata de afara. Nu am simțit că sunt în mediul potrivit pentru a mă deschide. Acolo trebuia să discutam subiectele relevante emisiunii, a mai precizat Xenia.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si