Yamato Zaharia s-a îndrăgostit de Patricia de la Casa Iubirii! El ar vrea să intre în competiție special pentru tânăra care i-a stârnit atenția.

El a dezvăluit că, oricât de mult o place pe Patricia, nu ar putea să se supere pe Bogdan Mocanu dacă aceștia ar forma un cuplu.

„Sunt foc pe Patricia”

Patricia se află în inima lui Yamato Zaharia.

Tânărul își dorește să intre în Casa Iubirii special pentru ea, după ce i-a atras atenția de mai multe ori.

Citește și: Alexandru este dezamăgit de Cristina. Concurentul este de părere că Radu o manipulează

El susține că dacă se afla deja în casă, Patricia nu s-ar mai fi uitat la Patrick!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Îmi place tare de tot de Patricia Pruneanu. Rău de tot. După ce a ieșit Nona, Patricia s-a îndreptat către Patrick, băiatul singur și frumos de acolo, pentru că eu nu eram.

Acum am văzut că și Patrick a ieșit, Patricia a rămas singură a nimănui. Eu și Patricia ne cunoaștem din online. Nu ne-am intersectat niciodată pe nicăieri. Calitățile fizice le îndeplinește cu totul.

De când am văzut prima dată că va intra mi-a plăcut și chiar am susținut-o pe rețelele sociale. După am văzut-o și la date-ul cu Patrick de la piscină, mi-a plăcut rău de tot cum arată la corp, e bombă.

Patricia nu rezonează cu restul băieților din casă. Dacă eu aș intra în competiție, este foarte posibil ca lucrurile să se schimbe, pentru că eu aș intra special pentru ea, nicio altă fată nu mi-ar atrage atenția.

Patricia e de nota 10 mega plus. Are privire, zâmbet, tot... Sunt foc pe Patricia", a declarat Yamato Zaharia.

Citește și: „În genunchi am rugat-o”. Adevărul despre despărțirea dintre Sorin și Nicoleta. S-a spus că tânărul ar fi bătut-o și ar fi dat-o afară din casă

Tânărul nu are o părere bună despre Nona

Yamato Zaharia nu are cele mai bune gânduri legate de Nona. O consideră arogantă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Yamato Zaharia, îndrăgostit lulea de Patricia din Casa Iubirii! Concurentul vrea să intre în competiție pentru ea: „Patricia a rămas singură a nimănui”

Nona, fostă concurentă în Casa Iubirii

„Stai așa că la Nona e de vorbit. S-a pus frână aici. Nonei îi dau nota 8.5-9. Nona a fost prima fată din Casa iubirii căreia i-am scris. I-am dat follow și like, nu mi-a dat înapoi. Lumea a înțeles ca și cum ea m-a respins pe mine. Mie mi s-a părut aiurea ca lumea care apare puțin pe TV să fie figurantă. Nu îmi place de ea, nu suntem pe aceeași lungime de undă, pa.

Am văzut-o cum ea și mai bine că nu mi-a dat follow înapoi", a mai spus Yamato Zaharia, la Culisele Iubirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si