Yesim Demir se afla în vacanță cu iubitul ei Nizamettin Gursu la Polente Cape din Canakkale, un oraș din nord-vestul Turciei din regiunea Marmara, când s-a produs tragicul accident.

Citește și: VIDEO. Cine este starețul Ignatie care a fugit din mănăstire ca să se însoare

Femeia tocmai fusese cerută în căsătorie și cei doi viitori miri au urcat pe stâncă să sărbătorească cu un picnic în timp ce priveau apusul, potrivit Daily Mail.

Logodnicul femeii ar fi plecat apoi să ia proviziile pentru picnic din mașină, dar a spus că a auzit brusc un țipăt puternic.

S-a întors îngrozit către locul unde-și lăsase mireasa, doar pentru a descoperi că Yesim Demir  se prăbușise de pe stâncă. Bărbatul a chemat de urgență serviciile de intervenție rapidă, dar medicii nu au reușit să o salveze pe Yesim Demir.  

Yesim Demir

Yesim Demir, sfârșit tragic: a alunecat de pe o stâncă

[Sursa foto: Twitter]

Sfârșit tragic pentru viitoarea mireasă Yesim Demir  

Viitoarea mireasă a căzut în gol peste 32 de metri și ar fi supraviețuit în primele momente, dar a murit din cauza rănilor grave la scurt timp după sosirea echipajelor de salvare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Incidentul tragic a avut loc în seara zilei de 6 iulie 2023, informează presa din Turcia.

Citește și: Nunțile pompoase și scumpe, problema părintelui Calistrat Chifan: „L-ați luat pe Dumnezeu de prost?”

Potrivit martorilor, medicii chemați de logodnicul femeii au încercat să o resusciteze pe Yesim Demir timp de 45 de minute.

Yesim Demir

Yesim Demir, destin trist

Cum s-a produs tragedia de pe stâncă

Logodnicul devastat a declarat presei locale: „Am ales stâncile pentru a avea o amintire romantică după cererea în căsătorie. Am băut niște alcool. Totul s-a întâmplat deodată. Și-a pierdut echilibrul și a căzut".

Autoritățile au închis imediat zona și au deschis o anchetă, accesul pe stânca periculoasă fiind permis din nou doar „în mod controlat” începând cu 15 iulie.

Citește și: „Viața este frumoasă”, ultimele cuvinte ale Gloriei înainte de sinuciderea asistată

După tragedia, s-au impus restricții ale accesului pe stâncă cu 15-20 de minute după apusul soarelui, potrivit rapoartelor din presa turcă.

Yesim Demir

Yesim Demir și logodnicul ei

Yesim Demir a alunecat de pe o stâncă

Yesim Demir a alunecat de pe o stâncă

Yesim Demir a alunecat de pe o stâncă

Yesim Demir a alunecat de pe o stâncă

Yesim Demir a alunecat de pe o stâncă

Poveste de iubire cu final tragic


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si