Close sidebar
Close sidebar

Yîldîz, ținta atacurilor lui Handan

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, difuzat la Kanal D, fanii îndrăgitei producții își vor regăsi eroii preferați nevoiți să treacă prin situații care ar putea fi copleșitoare pentru cei implicați.

Estera Maria,

Yîldîz, ținta atacurilor lui Handan


DISTRIBUIE
acest articol

Uneltirile venite din partea lui Ender, aliată fiind cu Handan, pentru a strica mariajul dintre Yîldîz și Dogan, nu au efectul scontat, iar acum Meric este dezamăgită că s-a "lăsat" folosită de cele două femei. Meric a fost pusă în situația stânjenitoare de a-și cere scuze în fața lui Yîldîz, pentru acțiunile îndreptate către Dogan, iar frumoasa femeie a fost stânjenită de această situație.

Yîldîz, ținta atacurilor lui Handan

Acum Handan schimbă foaia. Dacă tot nu a reușit să o facă pe Yîldîz să creadă că soțul ei o înșeală, va încerca să-l facă pe Dogan să creadă că soția îl înșeală. Aliată de nădejde în acest malefic demers este nimeni alta decât Ender, care nu ratează nicio ocazie de a se răzbuna pe cea care i-a "furat" bărbatul de care se îndrăgostise, Dogan.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Yîldîz, ținta atacurilor lui Handan

Prin ce situații va trebui să treacă Yildiz, ca să ii demonstreze lui Dogan că îi este fidelă în căsnicie, și dacă va reuși frumoasa femeie să depășească aceste situații incomode, veți afla în această seară, de la ora 20:00, odată cu difuzarea unui nou episod din serialul “Prețul fericirii”, numai la Kanal D.

În această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, difuzat la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, difuzat la Kanal D

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI