„Am deschis umerii, am corectat postura și acum să încălzim, și să relaxăm gâtul. Degețelele sunt în vârful capului, apropii coatele de urechi, nu le mai îndepărtez, spatele rămâne drept, las bărbia să îmi cadă în piept, relaxez complet mușchii gâtului și stau acolo.”

Așa începe ora de yoga pentru față. Timp de aproape o oră, cursantele sunt învățate să își folosească mușchii feței astfel încât rezultatele exercițiilor să aibă efecte vizibile.

Citește și: VIDEO- Cursurile de pilates, o metodă pentru a scăpa de durerile de spate. „După un antrenament de pilates, de 50 de minute, ne corectăm postura”

Exercițiile cursului de yoga facial sunt gândite în așa fel încât să ajute la hidratarea tenului, dispariția cearcănelor și a pungilor de sub ochi, ba chiar și conturarea corectă a feței. Anca este una dintre cursantele care practică aceste exerciții de aproape 2 luni. A venit la yoga facial din dorința de a scăpa de ridurile de pe față, fără intervenții estetice.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Prima oară când am auzit de face yoga mi s-a părut puțin așa, dar odată ce mi-am păstrat disciplina și am fost la mai multe sesiunie, chiar am văzut beneficii de îmbunătățire, mai hidratată pielea, am învățat să îmi aplic crema.”

Odată învățate mișcările de bază, exercițiile pot fi efectuate chiar și de mai multe ori pe zi, în intimitatea casei.

„Este prima dată când vin la face yoga, este foarte interesant, merită să încerci și această metodă și nu numai să apelezi la alte metode estetice sau de specialitate.”

Ana-Maria Cimpoescu, instructor face yoga: „Este o modalitate de a scăpa de niște ani de pe față. Practic combinăm niște exerciții de respirație cu mișcări ale mușchilor feței. Învățăm să ne folosim corect mușchii feței și asta în timp va duce la rezolvarea unor probleme mai mici sau mai mari pe care le vedem în fiecare dimineață în oglindă.”

Prețul unui abonament pentru astfel de ședințe pornește de la 300 de lei

Conceptul de yoga facial aduce o stare de armonie și echilibru, cu efecte vizibile și benefice asupra aspectului tenului. Prețul unui abonament pentru astfel de ședințe pornește de la 300 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si