Close sidebar
Close sidebar

Zahide, în alertă! Un nou episod din serialul „Poveste din Anatolia”

În această seară, în serialul “Poveste din Anatolia”, Zahide trece prin momente dramatice, în noul episod al producției, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.

Maria Zărnescu,

Un nou episod din serialul „Poveste din Anatolia”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Situația dintre Zahide și fostul soț nu s-a îmbunătățit iar copiii acestora suferă din cauza că familia lor nu este unită. Mai mult, comportamentul bizar al lui Fikret îi bulversează peste măsură pe cei trei copii ai foștilor soți. Zahide intră în alertă atunci când află că fiul cel mare, Erkan, a plecat singur, în Istanbul.

Un nou episod din „Poveste din Anatolia”: Dilek se confruntă cu încăpățânarea mamei

Dilek se confruntă cu încăpățânarea mamei lui Taner care nu o acceptă pe frumoasa fată lângă fiul său. Din dorința de a diminua tensiunile dintre ele, Dilek are o discuție cu mama iubitului său și o asigura că nu îl va părăși pe Taner, așa cum crede femeia.

Un nou episod din serialul „Poveste din Anatolia”

Citește și: „Poveste din Anatolia”, un nou episod la Kanal D: Taner, Veysel și Ramazan, bucurie uriașă

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dacă va reuși Zahide să își găsească fiul și cine sare în ajutorul încercatei femei puteți află în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Poveste din Anatolia”, difuzat numai la Kanal D. 

Un nou episod din serialul „Poveste din Anatolia”

De săptămâna viitoare, serialul “Poveste din Anatolia” va putea fi urmărit de luni până miercuri, de la 16:30, la Kanal D2.

Un nou episod din serialul „Poveste din Anatolia”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI