Close sidebar
Close sidebar

Zbor întârziat după ce o tânără s-a dezbrăcat complet în avion

O tânără în vârstă de 27 de ani s-a dezbrăcat complet într-un avion, iar zborul a avut o întârziere de mai bine de trei ore.

Laura Macovei,

Zbor întârziat după ce o tânără s-a dezbrăcat complet în avion

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie în vârstă de 27 din Bulgaria s-a dezbrăcat complet înainte ca avionul să decoleze. Autoritățile au intervenit pentru a o scoate din aeronavă. 

Zbor întârziat după ce o tânără s-a dezbrăcat complet în avion

Incidentul a avut loc la un zbor al companiei Lufthansa, care avea direcția Munchen-Sofia. Mai mulți polițiști au fost chemați la fața locului pentru a o convinge pe tânără să se îmbrace.

Unul dintre polițiști a fost chiar mușcat în timp ce încerca să o acopere pe aceasta cu o pătură. Ulterior, aceasta a fost scoasă cu forța din avion și transportată la spital.

Citește și: Un bărbat și fiul său au fost loviți în plin pe trecerea de pietoni, în localitatea Râmnicelu

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

În urma incidentului, tânăra s-a ales cu un dosar penal, iar zborul a avut o întârziere de peste trei ore, transmite  bild.de.

Momente de coșmar pentru zeci de pasageri! 30 de turişti beţi au făcut scandal şi s-au bătut în avion

Aproximativ 30 de turişti englezi au fost implicaţi sâmbătă, 24 iunie 2023, într-un scandal de proporţii, într-un avion care se îndrepta avea ca destinație finală Spania.

Indivizii s-au luat la bătaie în urma unui conflict, totul sub privirile îngrozite ale altor pasageri, echipajul fiind nevoit să solicite intervenția poliției la aterizare. Două persoane au fost arestate.

Potrivit informațiilor oferite de controlorii de trafic aerian din Spania, un incident mai puțin obișnuit a avut loc sâmbătă, 24 iunie 2023, la bordul unui zbor de la Bristol către Costa Blanca, implicând aproximativ 30 de pasageri britanici în stare de ebrietate.

Citește și: Veste bună pentru turiști! Cei care vor să evite traficul rutier, pot ajunge la mare cu avionul

Situația a escaladat atât de mult încât echipajul a fost nevoit să solicite intervenția poliției la aeroportul din Alicante pentru a restabili ordinea, notează jurnaliștii de la  Mirror.   

Jurnaliștii spanioli susțin că, atât pilotul, cât și organizatorul călătoriei au solicitat prezența poliției   „în fața situației necontrolate care a avut loc la bord”. Se presupune că cei 30 de turiști implicați în incident se certau pe culoar.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI