Close sidebar
Close sidebar

Zdravko Mamici, fostul presedinte al lui Dinamo Zagreb, condamnat la sase ani de inchisoare!

Zdravko Mamici, fost presedinte al clubului Dinamo Zagreb, a fost condamnat, miercuri, la sase ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru ca a deturnat 15,7 milioane de euro din bugetul gruparii croate si pentru evaziune fiscala de 1,7 milioane de euro, relateaza presa locala, citata de L’Equipe.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Zoran Mamici, fratele si Zdravko si fost antrenor la Dinamo Zagreb, si Damir Vrbanovici, fost conducator al gruparii, au fost condamnati si ei la inchisoare, ei fiind gasiti vinovati de faptul ca l-au ajutat de Zdravko Mamici sa plateasca mai putine impozite si ca au distribuit si primit bani ca mita. Zoran Mamici a fost condamnat la patru ani si 11 luni de inchisoare, iar Vrbanovici la trei ani de inchisoare.

Zdravko Mamici, in varsta de 58 de ani, este o persoana extreme de influenta in fotbalul croat. El a fost presedinte la Dinamo Zgreb in perioada 2003-2016, dar in acelasi timp si agent de jucatori, ceea ce i-a permis sa puna la punct un sistem prin care jucatorii pe care ii transfera, intre care si Dejan Lovren si Luka Modrici, primeau o parte a sumei pentru transfer, iar apoi lui ii reveneau sume importante.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Niciunul dintre acuzati nu a fost prezent la anuntarea verdictului, la Osijek, unde a fost mutat procesul din cauza unor presupuse legaturi ale lui Mamici cu anumiti judecatori din Zagreb.

Potrivit Total Croatia News, Mamici a anuntat anterior ca este in Bosnia, la Medjugorje, si ca nu incearca sa fuga de autoritatile din tara sa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI