Close sidebar
Close sidebar

Zeci de batrani asteapta sa fie salvati dupa ce azilul la care sunt internati a fost inundat

Imagini tulburatoare au fost surprinse intrt-un azil de batrani care a fost inundat in urma uraganului Harvey care a devastat Texasul.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Batranii, majoritatea imobilizati in scaune cu rotile, stau in  apa pana la brau, asteptand ca autoritatile sa vina sa ii salveze.

Uraganul Harvey a lovit Texasul vineri noaptea si a provocat inundatii de amploare. Rafalele de vant au avut viteze de 210 km/h si au distrus tot ce au intalnit in cale.
Guvernatorul Texasului i-a transmis o scrisoare presedintelui Donald Trump in care l-a prevenit despre impactul dezastruos pe care uraganul Harvey il va produce asupra Texasului. Abbot a precizat ca, pe langa pagube materiale imense, in mod sigur vor exista si victime.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

”Potopul ar putea produce cu usurinta pagube de miliarde de dolari si va genera in mod cert pierderi de vieti umane”, i-a transmis Abbot lui Donald Trump.

Harvey a fost initial incadrat ca uragan in categoria a treia. Este de asteptat sa fie cel mai mare din ultimii 12 ani din SUA.

Acesta va aduce rafale de vant de peste 200 km/h si ploi puternice.

Greg Abbot a solicitat ajutoare suplimentare din partea autoritatilor federale pentru a contracara efectele uraganului.
Centrul National al Uraganelor din SUA a precizat ca furtuna va produce inundatii si va afecta si proximitatea orasului Houston.

Sursa: Metro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI