Parintele Mihai Negrea, de la Manastirea din Podul Cosnei, o localitate din apropierea orasului Vatra Dornei, judetul Suceava, cel care crestea 117 copii orfani, abandonati si saraci, s-a stins din viata marti noapte, la 64 de ani, lasand o durere imensa in urma lui.( Afla AICI povestea impresionanta a parintelui Mihai Negrea) Conform celor din manastire, preotul avea in ultima perioada probleme de sanatate.

N-a putut inchide ochii pana cand nu s-a asigurat ce cele 117 suflete vor ramane pe maini bune: preoteasa Iulia si ceilalati oameni si preoti din manastire vor avea grija in continuare de ei.

Preoteasa Iulia
Preoteasa Iulia Inca de cand s-a stins, copiii au pus mana sa ajute preoteasa cu toate cele necesare pentru inmormantarea ce va avea loc duminica. ( Vezi AICI imagini de la nunta unei fete crescute in Manastire, la preotul Mihai Negrea)

“Marti seara s-a stins parintele Mihai Negrea. Preoteasa a stat langa el toata noaptea, copiii- la fel. E tristete mare, durere. A fost un om iubit de toata lumea. Vin sute de oameni cu coroane de flori, toti care intra la el plang.

Oamenii din manastire s-au apucat sa-i pregateasca si locul de veci. Mormantul il avea facut, e chiar in curtea Manastirii, langa biserica noua pe care a sfintit-o in noiembrie anul trecut. La inmormantarea de duminica, 29 ianuarie, sunt asteptate sute de persoane, iar masa va avea loc la Casa de Cultura din Poiana Stampei”, sustin oamenii de la Manastire.
Aici va fi inmormantat Parintele Mihai Negrea
Aici va fi inmormantat Parintele Mihai Negrea

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Cei care vor sa-i ajute pe cei 117 copii orfani o pot face la:

Asociatia Mihail si Gravril Podul Cosnei

CIF 26179032

Banca Raiffeisen

RO45RZBR0000060012128463 – Cont LEI

RO93RZBR0000060012128472 – Cont EURO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si